Wijziging Microsoft twee factor authenticatie

Met het oog op toenemende bedreigingen op het gebied van digitale veiligheid en om de bescherming van onze systemen en gegevens te versterken, voert Microsoft een belangrijke beveiligingsupdate uit voor Microsoft 365. Als onderdeel van deze update wordt de tweestapsverificatie (Two-Factor Authentication, 2FA) automatisch geactiveerd voor alle gebruikersaccounts op ons platform.
Deze beslissing is genomen in overeenstemming met de hoogste beveiligingsnormen en best practices in de branche. Door 2FA te activeren, voegen we een extra laag beveiliging toe aan uw accounts, waardoor ongeautoriseerde toegang tot gevoelige informatie aanzienlijk wordt verminderd.

Wat betekent dit voor u? Vanaf de implementatiedatum wordt 2FA automatisch geactiveerd voor alle Microsoft 365-accounts. Wanneer u zich aanmeldt bij uw account, wordt u gevraagd om een extra verificatiestap te voltooien, zoals het invoeren van een eenmalige code die naar uw geregistreerde mobiele apparaat wordt verzonden.
We begrijpen dat dit een verandering is, maar we benadrukken dat het een cruciale stap is om de veiligheid van uw gegevens te waarborgen. We raden u aan uw contactgegevens bij te werken om ervoor te zorgen dat de tweestapsverificatie soepel verloopt.

We waarderen uw medewerking en begrip in deze kwestie. Samen versterken we de digitale veiligheid en beschermen we uw gegevens op het Microsoft 365-platform.

Als u vragen heeft of assistentie nodig heeft bij het bijwerken van uw contactgegevens, neem dan contact op met onze servicedesk.

 

Recente berichten