ICT Zorg

ICT Zorg

Wij leveren gerichte ICT-diensten bij meer dan 40 huisartsenpraktijken, met diverse HIS-systemen zoals Medicom, Promedico, Omnihis en Microhis. ICT voor de huisartsenpraktijk is een specialisme waar wij door de jaren heen goed in zijn geworden.

Naast dat wij het netwerk en de hardware voor u organiseren, nemen wij ook een begeleidende en adviserende rol in.
We kijken waar we slimmer de ICT kunnen optimaliseren en wat de praktijk moet doen om aan de AVG-basiseisen te voldoen.

Kennis van het HIS

Wij hebben veel inhoudelijke kennis over het Huisartsinformatiesysteem, waardoor het voor uw medewerkers gemakkelijk is om met ons contact op te nemen in plaats van met de langdurende servicedesks van de HIS-leveranciers.

Vragen of problemen?

Cura ICT zorgt er als partner voor dat uw ICT-zaken vlot geregeld zijn. Wat wij beloven zijn slimme ICT-oplossingen, persoonlijk advies en eersteklas support!

Cura ICT zorgt voor uw infrastructuur en de functionele kant waardoor uw totale ICT-omgeving stabiel blijft werken. Doordat wij uw bedrijf en uw applicaties goed begrijpen kunnen wij voor u als SPOC (single point of contact) optreden.

Ook uw functionele ICT-zaken als aanvulling op uw huidige leverancier!
Wij hebben een begeleidende rol als ICT-leverancier. Binnen de zorg-ICT zijn er regelmatig functionele zaken die naast het beheer ook aangepakt moeten worden. Wij begeleiden het onze klanten niet alleen met hun ICT-beheer maar ook met functionele zaken. Wij managen uw applicaties en helpen bij een in/uit dienst (ICT-)beleid, informatiebeleid en een bedrijfsmiddeleninventarisatie.

Interesse?
Kan uw praktijk wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek.

 

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 085-7602809
  • Email info@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00