ICT Huisartsenpraktijk en Gezondheidscentra

Op zoek naar een betrouwbare IT-dienstverlener voor je huisartsenpraktijk? Zoek niet verder! Cura ICT is de vertrouwde partner voor meer dan 90 huisartsenpraktijken.

ICT Beheer bij de Huisarts:
Met ons slimme werkplekbeheer en geavanceerde monitoring houden wij uw huisartsenpraktijk veilig en up-to-date, zodat u zich kunt concentreren op uw patiënten. Wij beheren uw computersystemen voor een vast bedrag per maand, inclusief kosteloze toegang tot de Servicedesk voor vragen over uw systemen en zorgapplicaties.

Microsoft 365 in de Huisartsenpraktijk:
Optimaliseer uw werkprocessen met een Microsoft 365 Cloud werkplek die perfect is afgestemd op uw zorgapplicaties. Vereenvoudig het beheer van complexe wachtwoorden en verbeter de efficiëntie van uw assistentes. Ontdek hoe onze M365 inrichtingen, geïmplementeerd bij praktijken van elke omvang, de optimale hybride Cloud werkplek voor de zorg bieden.

Intranet voor de Praktijk en Gezondheidscentra:
Met Cura Connect brengen we al uw informatie samen op een overzichtelijk intranet. Deel eenvoudig belangrijke mededelingen en zorg ervoor dat essentiële websites binnen handbereik zijn voor uw team.

Veilig Mailen met Microsoft 365:
Cura ICT is implementatiepartner van Enovation en E-zorg, waardoor wij uw mailboxen met een eigen domein voorzien van een veilige mailoplossing. Deze webbased oplossing maakt uw ICT-ondersteuning flexibeler en naadloos geïntegreerd met uw zorgprocessen.

VoIP-telefonie voor de Huisartsenpraktijk:
Onze VoIP-telefonie is speciaal ontworpen voor huisartsenpraktijken. Met functies zoals flexibel thuiswerken, regie over de centrale, eenvoudig bellen tijdens visites en naadloze integratie met Microsoft 365. Ontdek de voordelen van onze telefonie, inclusief rapportages, HIS-integraties en veilig intern chatten via uw eigen telefooncentrale.

Kennis van Uw Zorgapplicaties met Functioneel Beheer:
Naast experts op het gebied van netwerk en systeembeheer hebben wij ook een team functioneel beheer beschikbaar voor uw praktijk. Met onze specialisten in Zorgapplicaties en Digitale Werkprocessen in de zorg kunt u uw HIS optimaal laten inrichten en organisatorische vragen aan ons stellen. Bij Cura ICT vinden we dat u als huisartsenpraktijk terecht moet kunnen voor zowel uw infrastructuur als de functionele inrichting van het HIS.

Hardware Levering:

Naast onze uitgebreide IT-dienstverlening bieden wij ook hoogwaardige hardware met gunstige garantievoorwaarden. Wij leveren betrouwbare apparatuur van gerenommeerde merken als Dell en Lenovo, zodat uw huisartsenpraktijk kan rekenen op kwaliteit en duurzaamheid. Ons assortiment omvat tevens netwerkapparatuur van toonaangevende merken zoals Aruba, Cisco en Draytek, waarmee we een solide en veilige basis voor uw IT-infrastructuur waarborgen. Voor uw printing behoeften vertrouwen wij op de betrouwbaarheid van het merk Brother.

Kortom, Cura ICT is uw allesomvattende partner, van hoogwaardige hardware levering tot deskundig IT-beheer en functioneel advies.

Afspraak Plannen?
Klaar om de ICT van uw huisartsenpraktijk te optimaliseren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende digitale kennismaking en ontvang een persoonlijke offerte.

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 0561-410000
  • Email support@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten