ICT Huisartsenpraktijk

“Door de complexiteit van het ICT-landschap binnen de huisartsenpraktijk is een specialist vanuit de zorg nodig om de ICT efficiënter te laten verlopen.”

Door onze expertise in de zorg kan ICT echt een ondersteuningstool laten zijn in uw huisartsenpraktijk.
Vecozo, HIS, Veilige mail, Beeldbellen, Veilige internetlijnen en medische apparaten en koppelingen aansluiten op uw systemen.

Kennis van het zorgveld als specialisme

De laatste jaren is de ICT binnen huisartsenpraktijken steeds complexer geworden. We gaan nóg meer toe naar de huisarts als regisseur van de juiste zorg. Zo willen we nu een ECG kunnen overdragen naar een dienstdoende cardioloog, foto’s laten maken door de dermatoloog en data ontvangen van uw Osas-patiënt via slimme zorg-gadgets. Kortom, elke huisartsenpraktijk heeft een maatwerkoplossing nodig voor zijn eigen specialistische medische apparatuur.

Als tweede zijn het de HIS-oplossingen die langzaam maar gestaag door ontwikkelen. Praktijken groeien mee met hun informatiesystemen en hierdoor kunnen we niet achterblijven met automatisering en slimme oplossingen. Door een goedwerkende ICT en slimme oplossingen zijn automatisering én digitalisering belangrijke ondersteuners voor de huisarts en andere zorgverleners.

Samenwerking met huisartsen, specialisten en ketens om onze dienstverlening te verbeteren

Wij zijn een specialist als het gaat om ICT voor de huisartsenpraktijk, het is ons vakgebied. Door onze zorgachtergrond en samenwerking met huisartsen en specialisten kunnen wij onze expertise steeds meer verbeteren. Wij doorgronden zorgprocessen en laten ICT aansluiten, door de kennis zijn wij ook in staat in het creëren van oplossingen die de zorgverleners gemak en ondersteuning bieden in het zorgproces.

Waarom niet gewoon een computerwinkel voor het onderhoud van uw computers?

Het is van belang als ICT-leverancier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg en onze service hierop te laten aansluiten. Handige nieuwe updates vanuit HIS-leveranciers of medische apparaten worden door ons direct geïmplementeerd. Doordat Cura ICT zich alleen richt op de zorg met in het bijzonder de huisartsenpraktijk kennen wij deze markt goed. Wij weten van de hoed en de rand en zijn al voor vele huisartsenpraktijken het aanspreekpunt voor de complete ICT van hun praktijk.

Uurtarief ook zonder service contracten komen wij

Het uurtarief van Cura ICT is € 70 (excl. btw) per uur. We bedienen heel Nederland en rekenen pas voorrijkosten buiten een straal van 60 km. Onze voorrijkosten zijn € 55,- en deze rekenen wij maar één keer per maand. Bij meerdere bezoeken per maand zullen wij dus slechts eenmaal voorrijkosten in rekening brengen. Uiteraard kunnen wij ook veel op afstand oplossen met onze speciale software.

ICT-abonnement

Wij zijn uiteraard per uur in te huren maar ook middels een ICT abonnement. Op deze manier overziet u gemakkelijk de jaarlijkse ICT kosten en betaalt u maandelijks een vast bedrag voor uw eigen ICT-medewerker.

Maak een afspraak

Wilt u ook af van het managen van ICT-problemen en suboptimale oplossingen en zou u het prettig vinden dat wij een keer met u meedenken. Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor ZORG & MKB

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Ook het MKB kan bij Cura ICT terecht voor ICT diensten. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.