ICT HUISARTSENPRAKTIJK

KENNIS VAN HET ZORGVELD ALS SPECIALISME

De laatste jaren is de ICT binnen huisartsenpraktijken steeds complexer geworden. We gaan nóg meer toe naar de huisarts als regisseur van de juiste zorg. Dit vergt ook wat van uw ICT partner, die moet immers ook maar al deze bijzondere zorgapplicaties begrijpen om u volledig te kunnen ondersteunen.

Met ons als ICT dienstverlener heeft u een partner die u en de praktijk begrijpt.
Wij begrijpen de zorgprocessen en alle applicaties rondom deze zorgprocessen.
Als partner van E-zorg kunnen wij snel netwerk issues oplossen en u en uw medewerkers begeleiden naar een veiligere en stabielere IT omgeving.  

SAMENWERKING MET HUISARTSEN, SPECIALISTEN EN KETENS OM ONZE DIENSTVERLENING TE VERBETEREN

Wij zijn een specialist als het gaat om ICT voor de huisartsenpraktijk, het is een van onze vakgebieden . Door onze zorgachtergrond en samenwerking met huisartsen en specialisten kunnen wij onze expertise steeds meer verbeteren. Wij doorgronden zorgprocessen en laten ICT aansluiten, door de kennis zijn wij ook in staat in het creëren van oplossingen die de zorgverleners gemak en ondersteuning bieden in het zorgproces.

WAAROM NIET GEWOON EEN COMPUTERWINKEL VOOR HET ONDERHOUD VAN UW COMPUTERS?

Het is van belang als ICT-leverancier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de zorg en onze service hierop te laten aansluiten. Handige nieuwe updates vanuit HIS-leveranciers of medische apparaten worden door ons direct geïmplementeerd. Doordat Cura ICT zich alleen richt op de zorg met in het bijzonder de huisartsenpraktijk kennen wij deze markt goed. Wij weten van de hoed en de rand en zijn al voor vele huisartsenpraktijken het aanspreekpunt voor de complete ICT van hun praktijk.

Kennis van uw Zorgapplicaties

Wij zijn van veel leveranciers binnen de huisartsenpraktijk partner of hebben een goede relatie opgebouwd. Wij hanteren de standaarden van de leveranciers en de AVG. 
Een aantal van de partijen waar wij veel mee te maken hebben zijn: 
– Microhis
– Pharmapartners
– Promedico
– Chipsoft
– Topicus
– Calculus
– Vecozo
– E-zorg

Bekijk onze video

Deze video bevat audio

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

logo-zorgplein-lemmer

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.