ICT HUISARTSENPRAKTIJK

Cura ICT verbindt zorg en ICT

Wij zijn dé ICT partner voor de eerstelijnszorg. Cura ICT ondersteund huisartsenpraktijken, paramedici en zorgorganisaties met diensten als ICT beheer en applicatie beheer en advies.

Wij kennen de zorg door en door en begrijpen dat de ICT binnen de zorg niet alleen bestaat uit een office pakket en Windows.

Wij hebben kennis van praktisch alle zorg informatie systemen die er op de markt aanwezig zijn. Wij werken veel met software en leveranciers als Pharmapartners, Promedico, Topicus, E-Zorg, Welch Allyn, Carefusion, Zorgmail en Vecozo.

Wij houden niet alleen uw computers stabiel en veilig, maar gaan ook inhoudelijk aan de slag met uw ICT/Applicaties. Wij kunnen voor u ingewikkelde ICT vraagstukken oppakken rondom praktijk/organisatie en zo uw bedrijf digitaal steeds veiliger maken.

Eén aanspreekpunt voor uw ICT.
Cura ICT zorgt er als partner voor dat uw ICT zaken vlot geregeld zijn. Wat wij beloven zijn slimme ICT-Oplossingen, persoonlijk advies en eersteklas support!

Cura ICT zorgt voor uw infrastructuur en uw functionele kant waardoor uw totale ICT omgeving stabiel blijft werken. Doordat wij uw bedrijf en uw applicaties goed begrijpen kunnen wij voor u als SPOC (single point of contact) optreden.

Ook uw functionele ICT zaken ook als aanvulling op uw huidige leverancier!
Wij hebben een begeleidende rol als ICT leverancier. Binnen de Zorg ICT zijn er regelmatig functionele zaken die naast het beheer, ook aangepakt moeten worden. Wij begeleiden het onze klanten niet alleen met hun ICT beheer maar ook met functionele zaken. Wij managen uw applicaties en helpen bij een in/uit dienst (ICT)beleid, informatiebeleid en een bedrijfsmiddelen inventarisatie. Een aantal van de diensten die wij leveren zijn: ICT beheer, VOIP telefonie, praktijk scan, Printing as a service, Managed Internet, werken in de Cloud en Webdesign.

Hybride Cloud oplossing in de Zorg – Betrouwbaar, veilig en schaalbaar
Er is een steeds grotere behoefte dat we overal op elk apparaat toegang hebben tot onze bestanden en email. Geen grote investeringen, lage maandelijkse kosten per medewerker voor een maximale flexibiliteit met onze hybride Cloud oplossing.

Cloud omgevingen hebben een zeer hoge beschikbaarheid, geavanceerde beveiliging en kunnen flexibel mee schalen met de behoefte van uw praktijk. Werken in de cloud betekent dus continuïteit, gemak en kosten efficiency.

Ons Zorggebied
Door onze slimme oplossingen en betrouwbare inrichtingen zijn wij in staat klanten door heel het land te bedienen. Onze klanten zitten verspreid van Delft tot Friesland. Wij maken gebruik van slimme software waarmee wij preventief kunnen ingrijpen om storingen te voorkomen en realtime mee te kijken met de praktijk.

Bekijk onze video

Deze video bevat audio

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

logo-zorgplein-lemmer

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.