Moderne werkplek in de Cloud

Moderne werkplek in de Cloud

Bij Cura ICT kunt u op diverse manieren in de Cloud aan de slag waarbij wij samen met uw u kijken naar wat het beste aansluit op uw wensen en budget.

Hybride Cloud met de Cura ICT

De Hybride Cloud is op dit moment de meest aantrekkelijke oplossing die wij aanbieden. Met deze oplossing maken we een goede mix tussen de hardware, die u waarschijnlijk al heeft, en de essentiële applicaties die in de cloud draaien. 

Uw bestanden, agenda’s, gedeelde mailboxen en uw bedrijfsapplicaties zijn daardoor gemakkelijk te benaderen op één plek en hoeft u zich geen zorgen te maken over back-ups en veilige opslag van uw data.

Het is een flexibele oplossing is die op elke apparaat werkt. Het werken vanuit één portaal met koppelingen naar al uw bedrijfsapplicaties en een integratie met Office 365 is een erg efficiënte manier om te werken.

Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsapplicaties bedragen de kosten gemiddeld rond de 25 euro per gebruiker per maand.

Full Cloud

Heeft u op het moment on-premise servers, hoge investeringskosten voor hardware en IT? Dan kan de Full Cloud oplossing van Cura ICT een goede keuze zijn om te overwegen. De eenmalige aanschafkosten komen daardoor te vervallen, net als het onderhoud aan de apparatuur zelf. Ook energiekosten, ruimte en koeling zijn zaken waar geen rekening meer mee gehouden hoeft te worden. In plaats daarvan betaal je maandelijks voor de cloud omgeving die met je mee groeit. Neem gerust contact met ons op wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen.

Cloud Desktop

Met een desktop in de cloud kunt u vanaf ieder apparaat inloggen op uw virtuele werkplek. Dit is een Windows 10 omgeving met al uw applicaties. Daardoor bent u uiterst flexibel en kunt u werken waar u wilt.

Afhankelijk van uw wensen en bedrijfsapplicaties kost een Cloud Desktop oplossing gemiddeld 55 euro per maand, per gebruiker.

Onze Cloud oplossingen en security

Cura ICT biedt cloud oplossingen welke aansluiten op de basiseisen vanuit de AVG die met regelmaat getest en beproefd worden.

Bent u geïnteresseerd?
Neem gerust contact met ons op zodat wij een prijsopgave kunnen opmaken.

Cura ICT

Onze diensten

Managed IT & Hardware
VoIP Telefonie
Security & Backup
ICT voor een vast maandbedrag

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 085-7602809
  • Email info@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00