ICT Beheer

ICT beheer

Tegenwoordig is ICT één van de belangrijkste onderdelen van een bedrijf, zo niet het belangrijkste. Cura ICT begrijpt dit belang en staat garant voor de continuïteit van uw ICT, dus die van uw bedrijf. We leveren alle Managed Services die ervoor zorgen dat uw IT-omgeving probleemloos draait.

Remote monitoring & beheer

U wilt zich kunnen focussen op uw core-business zonder zich druk te maken over de bedrijfscontinuïteit qua ICT. Daarom houden we uw systemen op afstand in de gaten en signaleren wij mogelijke problemen op tijd, zodat u daar geen hinder van ondervindt. Cura ICT zorgt dat u altijd volledig up-to-date bent.

Beheer op locatie

Het meeste beheer doen wij op afstand, maar op locatie maken wij het verschil. Door ons te verdiepen in jullie bedrijfsprocessen kunnen wij helpen met het automatiseren en efficiënter werken. Denk hierbij aan het delen van bestanden, implementeren van softwarepakketten en bijvoorbeeld het print- en scan-proces te optimaliseren.
Ook is de drempel dan laag voor de simpele vragen waarvoor u anders geen contact op zou nemen. Denk hierbij aan een instelling in Windows of Outlook.

En met onze werkplekbeheer pakketten zijn deze bezoeken al inbegrepen (maandelijks of per kwartaal), daardoor kost het ook nog eens niets extra’s.

Altijd bereikbaar

Een ander onderdeel van onze werkplekbeheer abonnementen is dat wij 24 uur per dag bereikbaar zijn in het geval van  een storing of andere problemen. Met onze SLA’s garanderen wij antwoord binnen 2 uur maar in de praktijk betekent dit dat u direct te woord wordt gestaan. 

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 085-7602809
  • Email info@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00