ICT Beheer Zorg

Cura ICT is uw toegewijde Managed Service Provider, gespecialiseerd in het beheer van IT voor de gezondheidszorg. Ongeacht de omvang of specialisatie van uw zorgorganisatie, streven wij ernaar uw IT-beheer te vereenvoudigen, zodat u zich volledig kunt richten op de zorg voor uw patiënten.

Wij bieden een uitgebreid scala aan diensten, waaronder het beheer van netwerken, werkplekken en cloudoplossingen. Onze focus ligt op proactief beheer en het creëren van een solide basis voor de continuïteit en veiligheid van uw IT-omgeving.

Financiële Transparantie

Met ons vaste maandelijkse tarief per werkplek bieden we niet alleen financiële transparantie, maar kunnen we ook efficiënter werken. We streven ernaar dat uw IT niet alleen goed werkt, maar ook uw zorgmedewerkers en zorgprocessen daadwerkelijk ondersteunt.

Proactief Systeembeheer

Onze geavanceerde monitoringsoftware, aangedreven door kunstmatige intelligentie, stelt ons in staat om proactief systeembeheer te leveren en op afstand 98% van de problemen op te lossen, met minimale verstoring van uw dagelijkse werkzaamheden.

Veiligheid Voorop

Veiligheid is onze topprioriteit. We vertrouwen op de Sentinel One security suite, een wereldleider op het gebied van detectie en bescherming tegen cyberdreigingen. Onze uitgebreide testomgeving zorgt ervoor dat updates soepel verlopen, zonder uw operaties te verstoren.

Overzichtelijke Rapportages

Maandelijks ontvangt u overzichtelijke rapportages die niet alleen inzicht bieden in de staat van uw IT-omgeving, maar ook waardevol zijn voor audits, accreditaties, cyberverzekeringen en meldingsplicht bij datalekken.

Betrouwbare Hardware

Als partner van Dell en Lenovo leveren we betrouwbare hardware met uitstekende garantievoorwaarden, essentieel voor een goed functionerende IT-omgeving.

Veilige GBZ Internetverbindingen

Onze samenwerking met E-zorg en KPN garandeert betrouwbare internetverbindingen, een essentieel onderdeel van een veilige zorgomgeving.

Afspraak Plannen?

Klaar om uw zorgoptimalisatie te starten? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende digitale kennismaking en ontvang een persoonlijke offerte.

 

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 0561-410000
  • Email support@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten