Onze tarieven

Onze Tarieven

Wij houden de tarieven van onze dienstverlening graag transparant.
Daarom communiceren wij wel onze tarieven op onze website, zodat u direct weet waar u aan toe bent.

Er zijn twee soorten modellen waar u voor kunt kiezen, namelijk onze service voor een uurtarief of volgens een maandelijks model.

Om onze service te krijgen bent u niet verplicht een maandelijks model af te nemen, wel raden wij het aan om een maandelijks model af te nemen.
Met een maandelijks model raakt uw IT omgeving steeds meer in control met het grote doel storingen en onvoorziene zaken voorkomen.

Ons uurtarief
Wij hanteren een uurtarief van 70 euro exclusief btw per uur. Neemt u al maandelijkse diensten bij ons af, dan komt u in aanmerking voor een gereduceerd tarief.

Ook zonder Service contract
Heeft u een storing of wilt u liever geen maandelijkse tarieven. 
Wij helpen u ook zonder abonnementen. 

Voorrijtarief
Wij rekenen pas voorrijkosten boven een straal van 80km. De voorrijkosten bedragen 55 euro exclusief BTW. 

Afstand geen probleem! Problemen oplossen op afstand
In principe zijn er maar een aantal zaken die bij storingen on site opgelost kunnen worden. Dit zijn cruciale netwerk apparaten zoals routers en internet switches. 98% van alle meldingen zijn op afstand voor ons op te lossen.

Contract periode
Bij ons heeft u geen lange contract periodes, onze dienst heeft een opzegtermijn van een maand, en bij een ICT abonnement is dit 3 maanden. 

Bekijk onze video

Deze video bevat audio

Onze maandelijkse ICT abonnementen

Beheer Lite

12 per werkplek p.m
 • 24/7 monitoring met Cura Overwatch
 • Virusbeveiliging
 • Altijd up to date
 • Gereduceerd tarief op servicedesk

Beheer Premium

19 per werkplek p.m
 • 24/7 monitoring met Cura Overwatch
 • Virusbeveiliging
 • Altijd up to date
 • Servicedesk gratis tot 30min
 • Elk kwartaal kosteloos on site support
Meest gekozen

ICT Abonnement

40 Vanaf 40 euro p.m
 • 24/7 monitoring met Cura Overwatch
 • Virusbeveiliging
 • Altijd up to date
 • Servicedesk kosteloos
 • 1 keer per maand kosteloos on site
 • Nooit meer extra facturen
 • ICT Documentatie zoals een ICT map
 • Optimale ICT omgeving die aansluit bij uw bedrijfsprocessen.

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

MKB ICT beheer - klant De scheveninger

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.