Over ons

Cura ICT stelt zich voor

Cura ICT is een toonaangevend IT-bedrijf dat zich richt op de zorgsector. Bij Cura ICT begrijpen we dat het in de zorgsector essentieel is om betrouwbare, veilige en efficiënte IT-systemen te hebben. Onze missie is dan ook om zorginstellingen en -professionals te voorzien van de beste IT-oplossingen, zodat zij zich kunnen concentreren op het bieden van hoogwaardige zorg aan hun patiënten.

Wij zijn gevestigd in Wolvega, maar onze diensten worden landelijk aangeboden. Onze ervaren professionals hebben jarenlange ervaring in het werken met IT-systemen in de zorgsector, waardoor we een grondige kennis hebben van de unieke uitdagingen waarmee zorginstellingen worden geconfronteerd.

Bij Cura ICT bieden we een breed scala aan IT-diensten, waaronder functioneel applicatiebeheer, systeembeheer, cloudoplossingen, cybersecurity en netwerkbeheer. We werken samen met zorginstellingen van alle soorten en maten, van kleine huisartsenpraktijken tot grote ziekenhuizen. Bij Cura ICT zorgen we ervoor dat onze IT-oplossingen naadloos aansluiten op de specifieke behoeften van onze klanten.

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw IT-behoeften in de zorgsector, dan bent u bij Cura ICT aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw IT-systemen en het bieden van hoogwaardige zorg aan uw patiënten.

Team Cura

Maarten Westerduin

Consultancy Zorg & Applicatie beheer

Sander de Roos

Senior Engineer & Cloud Expert

Nigel de Haan

Manager Operations

Dylan

Tweedelijns Systeembeheerder

Jarno

1e lijn service desk & Systeembeheerder

Cheyenne

1e lijn service desk & Systeembeheerder

Freek

Senior IT Infrastructure Specialist

Martine

Specialist zorgapplicaties & Digitale werkprocessen