E-Learning en digivaardigheid

Cura ICT streeft ernaar de zorg en ICT samen te brengen. Ons doel is om met onze E-learning oplossingen de techniek toegankelijker te maken voor zorgverleners. In de zorgsector zijn er twee prominente thema’s: Security Awareness en Microsoft 365. Wij erkennen de beperkte tijd die beschikbaar is binnen de gezondheidszorg. Daarom bieden wij rijke, doch snelle trainingen aan die gemakkelijk tussendoor kunnen worden gevolgd.

Voordelen van E-learning:
Het voornaamste voordeel van onze E-learning trainingen is dat ze minimale tijd vragen van de zorgorganisatie. In tegenstelling tot klassikale trainingen, die vereisen dat medewerkers vrij nemen of overuren maken op een specifiek moment, kunnen E-learning trainingen op eigen tempo worden voltooid zonder significante tijdsinvestering van de organisatie.

De nieuwe medewerker:
Bij de indiensttreding van een nieuwe medewerker kunnen de trainingen direct klaargezet worden. Zo is de medewerker vanaf dag één klaar om aan de slag te gaan met Microsoft 365 en Security Awareness, een flexibiliteit die klassikale trainingen niet bieden.

 

Toetsen en rapportages:
Hoewel E-learning veel vrijheid biedt, is het voor organisaties essentieel om de voortgang en resultaten van medewerkers te kunnen monitoren. Ons E-learning portaal biedt de mogelijkheid om gedetailleerde rapportages te genereren, waarmee inzichtelijk wordt welke medewerkers de trainingen hebben gevolgd en wat hun resultaten zijn.

 

Eigen portaal voor grote organisaties en zorggroepen:
Wij bieden de mogelijkheid tot een eigen E-learning portaal, aangepast aan de look en feel van uw organisatie. Samen met u selecteren we de juiste trainingen op basis van functie, zodat medewerkers alleen actuele en relevante trainingen volgen. Dit voorkomt onnodige tijdsbesteding aan niet-relevante modules.

 

Microsoft 365 SSO en Teams kanaal:
Het eigen portaal kan geïntegreerd worden met een Teams kanaal en een SSO (Single Sign-On) koppeling, wat het gebruiksgemak verhoogt door het verminderen van het aantal benodigde wachtwoorden en codes.

 

Zelf te beheren of door Cura ICT:
Het is mogelijk uw eigen portaal te beheren, gebruikers aan te maken en trainingen te publiceren. Wij bieden ondersteuning bij de complete opzet.

 

Security Awareness training:
Maak uw medewerkers weerbaarder tegen cybercriminaliteit zoals phishing en CEO-fraude door onze korte, behapbare video’s die de meest actuele technieken uitleggen. Deze trainingen voldoen ook aan de jaarlijkse verplichtingen voor audits en certificeringen zoals NEN7510.

 

Microsoft 365:
Optimaliseer het gebruik van Microsoft 365 binnen uw organisatie met onze specifieke trainingen. Leer werken met de Microsoft Bermuda driehoek (Teams, SharePoint, OneDrive) en ontdek leuke functies zoals Chat GPT, Excel en Word.

Bent u geïnteresseerd in een eigen E-learning portaal voor uw organisatie? Of heeft u de Security Awareness training nodig voor een audit of de NEN7510-certificering, en wilt u uw medewerkers vaardiger maken in Microsoft 365? Neem dan contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over onze E-learning oplossingen.

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 0561-410000
  • Email support@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag Gesloten
  • Zondag Gesloten