Contact
met ons
opnemen

Contact opnemen

Welkom op onze contact pagina, wij zijn een ICT leverancier die een betrokken en transparante aanpak heeft. Zoekt u een bedrijf die u kan ondersteunen met ICT Beheer, VOIP Telefonie, ICT voor de huisartsenpraktijk en advies?

Neem dan contact met ons op via het contact formulier!

Wij zullen binnen twee dagen contact met u opnemen. Mocht u sneller antwoord willen dan adviseren wij even telefonisch contact met ons op te nemen.

Wilt u liever langskomen op kantoor? Wandel gerust even binnen voor een kop koffie. 
Wij zitten gevestigd aan de Sleeswijklaan 1D 8471AT in Wolvega

Onze bedrijfsgegevens:
Adres: Sleeswijklaan 1D 8471AT Wolvega
Openingstijden: ma-vrij 08:30 – 1800
Telefoonnummer: 085-7602809

Email: info@curaict.nl

Overige gegevens: 
Kamer van Koophandel nummer: 82182477
BTW Nummer: NL862368236B01

Contactformulier


Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

MKB ICT beheer - klant De scheveninger