VoIP Zorgtelefonie

VoIP telefonie - Cloud telefonie

Ontdek de Zorgtelefonie van Cura ICT

Bij CuraICT begrijpen we de unieke communicatiebehoeften van zorginstellingen. Onze Zorg telefonie VoIP-oplossing is speciaal ontworpen om zorgprofessionals te ondersteunen bij het leveren van de best mogelijke zorg.

Wat is Zorgtelefonie?

Zorgtelefonie is meer dan alleen bellen. Het is een uitgebreide communicatieoplossing die naadloos integreert met uw huidige IT-infrastructuur. Onze VoIP-technologie biedt betrouwbare, kristalheldere gesprekken en een scala aan functies die het dagelijkse werk in de zorgsector efficiënter en effectiever maken.

Waarom kiezen voor Zorgtelefonie?

 1. Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Onze VoIP-oplossing zorgt voor stabiele en hoogwaardige verbindingen, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is: uw patiënten.
 2. Flexibiliteit: Of u nu werkt vanuit een zorginstelling, thuis of onderweg, Zorgtelefonie biedt de flexibiliteit die nodig is in de dynamische zorgomgeving.
 3. Kostenbesparend: Verlaag uw communicatiekosten aanzienlijk met onze voordelige VoIP-tarieven en betaal alleen voor wat u gebruikt. Betaal niet per gebruiker en module maar gewoon een vast bedrag in de maand.
 4. Integratie: Zorgtelefonie integreert moeiteloos met bestaande systemen, zoals elektronische patiëntendossiers (EPD’s), waardoor de administratieve lasten worden verminderd en de zorgverlening wordt verbeterd.
 5. Rapportages: Met onze rapportages kunt u gemakkelijk sturen binnen de organisatie, prestaties van medewerkers en de eventuele spoedlijn zien.
 6. Piekbelasting: Bij veel huisartsenpraktijken is er op maandag ochtend een fikse piekbelasting. Met onze slimme routeringen kunnen wij deze piekbelasting opvangen voor een optimale patiënt beleving.
 7. Terugbelsysteem: Ons Zorgtelefonie platform koppelt goed met moderne terugbelsystemen zoals TeleQ
 8. Waarnemen op afstand en thuiswerken: Onze oplossing sluit optimaal aan bij het waarnemen op afstand door callcenters, thuiswerkers en andere waarnemende Zorgorganisaties.  
 9. Veiligheid: Wij werken met Europese VoIP hardware voor een optimale veiligheid van uw netwerk en goede kwaliteit van de producten.

Speciaal Ontworpen voor de Zorg

Zorgtelefonie is ontwikkeld met de specifieke behoeften van zorginstellingen in gedachten. We bieden functies zoals noodoproepmogelijkheden, veilige communicatieprotocollen en real-time rapportage, zodat uw team altijd voorbereid is op elke situatie.

Waarom CuraICT?

Bij CuraICT combineren we technologische expertise met een diepgaande kennis van de zorgsector. Onze oplossingen zijn niet alleen innovatief, maar ook betrouwbaar en afgestemd op de specifieke eisen van zorginstellingen. We streven ernaar om uw communicatiebehoeften te ondersteunen met op maat gemaakte oplossingen en uitstekende klantenservice.

Neem Contact met Ons op

Wilt u meer weten over hoe Zorgtelefonie uw zorginstelling kan transformeren? Ons team van experts staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen de beste communicatiestrategie voor uw organisatie te vinden.

Contact opnemen

 • Telefoonnummer 0561-410000
 • Email support@curaict.nl

Openingstijden

 • Maandag 08:00 - 17:00
 • Dinsdag 08:00 - 17:00
 • Woensdag 08:00 - 17:00
 • Donderdag 08:00 - 17:00
 • Vrijdag 08:00 - 17:00
 • Zaterdag Gesloten
 • Zondag Gesloten