Een nieuw gezicht bij Cura ICT – Elina

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Elina Tapken deze week is gestart als Functioneel Beheerder bij Cura ICT.
Met haar scherp inzicht en passie voor innovatie zal ze zich toeleggen op het beheer van Topicus Spoed EPD en het bedenken van slimme innovaties voor zorginstellingen en eerstelijnszorg, terwijl ze de laatste stappen zet richting haar afstuderen als Health Innovator.

Elina brengt niet alleen technische expertise met zich mee, maar ze heeft ook ervaring als triagist, waardoor ze vertrouwd is met de werkwijzen van de eerstelijns zorg. Dit unieke perspectief stelt haar in staat om oplossingen te ontwikkelen die naadloos aansluiten op de behoeften van de zorgsector.

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over Elina’s bijdrage aan onze organisatie en haar visie op innovatieve zorgoplossingen? Aarzel dan niet om uw vragen te delen. Elina staat klaar om uw vragen te beantwoorden en samen te werken aan een nog betere toekomst voor de gezondheidszorg.

Recente berichten