Veilig mailen met Microsoft 365

Als zorgaanbieder wilt u er zeker van zijn dat uw patiëntgegevens veilig zijn en niet in verkeerde handen vallen. Bij Cura ICT begrijpen we dat maar al te goed en daarom bieden we de mogelijkheid om veilig te mailen gekoppeld via Microsoft 365. Deze oplossing is flexibel te gebruiken vanuit een browser of Outlook desktop.

Onze gekoppelde oplossing maakt gebruik van beveiligde systemen om ervoor te zorgen dat uw e-mails veilig en versleuteld worden verstuurd en ontvangen. Dit betekent dat alleen geautoriseerde gebruikers toegang hebben tot de vertrouwelijke informatie die u verstuurt.

Onze oplossing is ontworpen om te voldoen aan de strikte normen en richtlijnen van de zorgsector op het gebied van veiligheid en gegevensbescherming. We begrijpen dat elke zorginstelling unieke behoeften heeft en daarom bieden we oplossingen op maat die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten.

Als u geïnteresseerd bent in het veilig mailen, neem dan contact met ons op. We laten u graag zien hoe onze oplossingen kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw patiëntgegevens en uw werkwijze kunnen optimaliseren.

Heeft u behoefte aan gedetailleerde informatie bekijk dan deze website: Zorg Messenger Veilige Mail – E-Zorg (ezorg.nl)

Recente berichten