Windows Server 2012? Stap over naar Microsoft 365 Zorgwerkplek!

Heeft uw bedrijf nog een Windows Server 2012 in gebruik? Dan is het belangrijk om te weten dat de ondersteuning hiervoor binnenkort afloopt.
Vanaf oktober 2023 zal Microsoft geen beveiligingsupdates of technische ondersteuning meer bieden voor dit besturingssysteem, wat uw bedrijf kwetsbaar kan maken voor beveiligingsrisico’s en compliance-problemen.

Met Microsoft 365 verbinden en informatiestromen bij elkaar brengen
Maar maakt u geen zorgen: de overstap naar een modernere oplossing is gemakkelijker dan u denkt. Met Microsoft 365 heeft u de perfecte zorgwerkplek.
Dit krachtige platform biedt u niet alleen alle tools die u nodig heeft om uw werk te doen, maar ook om dit veilig en efficiƫnt te doen.
Met Microsoft 365 kunt u naadloos samenwerken met uw collega’s, waar u ook bent en op elk apparaat. Daarnaast krijgt u toegang tot tal van handige functies, zoals SharePoint, OneDrive voor Bedrijven en Skype voor Bedrijven.

Maak vandaag nog de overstap naar Microsoft 365 en zorg dat uw bedrijf beschermd blijft tegen beveiligingsrisico’s en compliant is met de laatste regelgeving. Neem contact met ons op voor meer informatie en wij helpen u graag bij de overstap.

Recente berichten