Storing bij Vodafone – Mogelijke impact op telefonie

Vodafone heeft momenteel last van een landelijke storing die mogelijk van invloed kan zijn op uw telefoniediensten. Een deel van de klanten van Vodafone ondervindt momenteel problemen met bellen. Bij sommige klanten kunnen telefoongesprekken wel gestart worden, maar is er na het opnemen geen geluid. De provider heeft aangegeven de oorzaak van de storing te hebben gevonden.

De storing is landelijk en begon rond 6.00 uur, zoals gemeld door Vodafone. Het bedrijf is hard aan het werk om een oplossing te vinden, maar heeft nog niet aangegeven wanneer deze geïmplementeerd moet zijn. De oorzaak van de storing is eveneens onbekend en het is nog niet duidelijk hoeveel klanten er precies getroffen zijn.

Wij begrijpen dat dit mogelijk hinder kan veroorzaken voor uw bedrijfsvoering en we willen u laten weten dat we de situatie nauwlettend volgen. We houden contact met Vodafone en zullen u informeren over verdere ontwikkelingen en de verwachte oplostijd.

Heeft u vragen of heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met ons supportteam via support@curaict.nl of 0561-410 000. We staan voor u klaar om u te helpen.

 

bron: Vodafone meldt storing met mobiel bellen – Tablets en telefoons – Nieuws – Tweakers

Recente berichten