Heeft u een nieuwe UZI-pas binnen? Dit zijn onze tips!

Vanaf november 2022 start het UZI-register met het uitleveren van een nieuwe UZI-passen. Deze passen zijn voorzien van een nieuwe chip genaamd: de JCO4P Chip. De chip is toegevoegd om nieuwe technieken mogelijk te maken.

Om deze pas te laten werken met uw systeem op de huisartsenpraktijk, huisartsenpost of apotheek is het van belang dat uw Safesign software voorzien is van de laatste versie Safesign 3.7.1.0. De software kunt u hier downloaden.

Activeren van uw nieuwe UZI-pas

Uw nieuwe UZI-pas bevat een sticker met de melding dat u de pas moet activeren voordat u de pas in gebruik kunt nemen. Dit kunt u gemakkelijk doen via het icoontje: Token administratie, deze kunt u vinden in het Windows start menu.

Komt u er niet uit? Neem gerust contact op met onze Servicedesk dan klikken wij u er zo doorheen.