ICT Wolvega

ICT Bedrijf Wolvega voor Zorg & MKB

Cura ICT is een ICT-bedrijf die gespecialiseerd is in ICT in de gezondheidszorg en het MKB

Wij voorzien al tientallen zorgverleners en bedrijven  van een stabiele en veilige ICT-omgeving.

Wij begrijpen bedrijfsprocessen uw en zorgen dat de ICT omgeving hierop aansluit. Naast het veilig houden en automatiseren van uw bedrijf kunnen wij u adviseren over uw essentiële bedrijfsapplicaties. Ook kunnen wij deze met onze clouddiensten aan elkaar verbinden.

Onze aanpak
Steeds meer bedrijven zoeken een IT-bedrijf dat niet alleen over de hardware gaat, maar begrijpt wat er nodig is om IT aan te sluiten op de bedrijfsvoering.

Onze diensten
Wij hebben een compleet pakket aan diensten zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor uw complete ICT-omgeving. Wij leveren onder andere systeembeheer, clouddiensten, VoIP telefonie, Netwerk, Camerasystemen en advies. Wij leveren deze diensten volgens een transparant maandelijks abonnement en een uurtarief van 85 euro.

Cura ICT in Wolvega
In 2021 hebben Cura ICT en De Roos ICT Wolvega de handen in ineengeslagen. De samenwerking met meerdere huisartsen in Friesland en coöperaties heeft ons doen besluiten in Wolvega te blijven. Sinds 2 april 2021 zijn we gevestigd op de Sleeswijklaan 1D in Wolvega; een mooie centrale locatie waarmee we niet alleen Friesland, maar ook de rest van het land uitstekend kunnen bedienen.

Geen langdurige servicecontracten!
Wij geloven in een samenwerking op basis van vertrouwen en daar horen ingewikkelde contracten niet bij!

Kennismaken? Wij komen graag naar Wolvega!

Neem contact op via de website, mail of telefoon, wij komen ook graag naar u toe in Wolvega voor een persoonlijke kennismaking.

Cura ICT

Onze diensten

ICT voor een vast maandbedrag

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 085-7602809
  • Email info@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00