ICT bedrijf Wolvega

ICT Bedrijf Wolvega

Uw bent hoogstwaarschijnlijk op deze pagina gekomen, nadat u Google gezocht heeft op ICT Wolvega, ICT Bedrijf Wolvega. 

Zoekt u de expertise van klein ICT bedrijf waar geen nummer bent en een laagdrempelige dienstverlening kunt verwachten. Dan bent u bij Cura ICT aan het goede adres.

ICT in Wolvega

Ons kantoor is gevestigd in Emmeloord aan de Gildenweg 2. Door onze goede ligging kunnen wij snel bij u op locatie in Wolvega zijn.  

Niet een leverancier maar een ICT Partner voor het MKB

Betrouwbaar beheer en slimme ICT oplossingen en een optimale klanten ervaring dat is wat wij u beloven!

Naast het beheer en de veiligheid van uw automatisering kunnen wij ook een toegevoegde waarde leveren bij uw bedrijfsprocessen. Wij kunnen uw medewerkers en u adviseren slimmere ICT oplossingen in te zetten om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij pakken de rol als sparringpartner voor al uw ICT vragen.

Heeft u een ICT storing in Wolvega? Bel ons en wij regelen het!  

U kunt ook gebruik maken van onze expertise zonder abonnementen. Heeft u een ICT storing of een project die u zou willen uitbesteden dan kunt u gewoon bij ons terecht. Wij hanteren een uurtarief van 70 euro per uur en als uw bedrijf in Wolvega zit dan heeft u geen voorrijdkosten.

Krijg meer grip op uw kosten en ICT omgeving met preventief onderhoud

De ICT leidt tot steeds hogere kosten, maar we vertrouwen ook steeds meer op de ICT.
Voor een vast bedrag v.a. 12 euro per maand houdt u de ICT en kosten beter onder controle.
Wij beheren uw automatisering preventief en monitoren uw omgeving 24/7.  
Voor uw medewerkers zijn wij laagdrempelig bereikbaar via sms, mail, telefoon en whatsapp.

Deze video bevat audio

Eén aanspreekpunt voor uw complete ICT

Met onze diensten als VOIP Telefonie, ICT Beheer, Wifi, zakelijk glasvezel internet en webdesign kunt u voor al uw benodigdheden bij ons terecht. Wel zo gemakkelijk!

Geen langdurige service contracten!

Wij geloven in een samenwerking op basis van vertrouwen en daar horen ingewikkelde contracten niet bij!

Kennismaken? Wij komen graag naar Wolvega!

Neem contact op via de website, mail of via de telefoon, wij komen ook graag naar u toe in Wolvega voor een persoonlijke kennismaking.

Bevindt u zich niet in Wolvega?

Kijk op een van de volgende pagina’s als uw bedrijf ergens anders gevestigd is.

ICT Emmeloord | ICT Heerenveen | Home 

Kantoor Cura ICT

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. we gaan dan met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen? dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past.

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is, en uw business wil leren kennen.

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u op zoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service! We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.