ICT bedrijf Wolvega

ICT Bedrijf Wolvega

 

Uw Zorg ICT specialist binnen Wolvega

Cura ICT is een ICT dienstverlener die gespecialiseerd is in ICT in de gezondheidszorg.
Wij voorzien al tientallen zorgverleners, waaronder veel huisartsenpraktijken, van een stabiele en veilige ICT omgeving.

Door onze expertise in de gezondheidszorg snappen wij uw zorgprocessen en uw zorgapplicaties. Naast het veilig houden en automatiseren van uw praktijk kunnen wij u ook adviseren over uw zorgapplicaties. Wij zijn bekend met een groot aantal zorgprogramma’s zoals Medicom, Promedico, Microhis, Omnihis en Chipsoft voor de eerste en tweedelijns support.

Onze aanpak
Steeds meer zorgverleners zoeken een ICT bedrijf die de zorg begrijpen en hierop acteren.
Dit is wat wij u beloven! Wij zijn een betrokken ICT partner die u niet van het kastje naar de muur stuurt maar u ondersteund zodat u zorg kunt leveren.

Onze diensten
Wij hebben een compleet pakket aan diensten zodat u maar één aanspreekpunt heeft voor uw complete ICT omgeving. Wij leveren onder andere systeembeheer, telefonie, applicatie beheer, advies en telefonie gericht op de zorg. Wij leveren deze diensten volgens een transparant, maandelijks model en een uurloon van 70 euro per uur.

Cura ICT in Wolvega
Cura ICT is gefuseerd met de Roos ICT welke van origine gevestigd is in Wolvega.
Door onze samenwerking met meerdere huisartsen in Friesland en coöperaties vonden wij het een goede zet om ons ook in Friesland te vestigen.
Ons kantoor is sinds 2 april gevestigd op de Sleeswijklaan 1d in Wolvega.

Geen langdurige service contracten!
Wij geloven in een samenwerking op basis van vertrouwen en daar horen ingewikkelde contracten niet bij!

Kennismaken? Kom langs voor een bak koffie
Wilt u advies of bent u geïnteresseerd wij komen gerust naar u toe. U kunt ook bij ons in Wolvega op kantoor langskomen.  

 

Deze video bevat audio

Bevindt u zich niet in Wolvega?

Kijk op een van de volgende pagina’s als uw bedrijf ergens anders gevestigd is.

ICT Emmeloord | ICT Heerenveen | Home 

Kantoor Cura ICT

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. we gaan dan met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen? dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past.

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is, en uw business wil leren kennen.

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u op zoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service! We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.