Loading...
ICT Huisarts 2018-08-01T22:31:38+00:00

ICT Huisarts en eerstelijnszorg:

Nergens is de werkdruk zo hoog als in de zorg. Dat is precies de reden waarom ICT van grote hulp kan zijn om hier een efficiëntie slag te maken. Wij kunnen ervoor zorgen dat er middels ICT efficiënter gewerkt kan worden.

Al jaren actief in de zorg

Voor het inrichten van zorg gerelateerde software kunt u bij Cura ICT terecht. Wij zijn de specialist op dit gebied, en dat kunt u zien aan de ervaringen van onze huidige klanten.

Innoveren of stagneren

Het is aantrekkelijk om niet te innoveren wanneer er geen klachten zijn. Echter kunnen er door tijdig te innoveren enorme voordelen worden gehaald, onder andere doordat werkprocessen efficiënter kunnen worden gemaakt. Zo kunnen bijvoorbeeld patiënten online herhaalrecepten doorgeven. Dat scheelt niet alleen de patiënt, maar ook u tijd. Wij kunnen u hierbij helpen, door gebruik te maken van ICT Advies van Cura ICT kunt u heel gemakkelijk kennis opnemen over de laatste technologie op het gebied van de huisartsenpraktijk. U kunt ons vraagstukken voorleggen of samen met ons nadenken over een efficiëntere ICT binnen de praktijk.

ICT Consulting

Heeft u diverse aanbiedingen gehad van IT bedrijven bij ICT vraagstukken, gebruik Cura ICT als sparringpartner voor een second opinion. Veel bedrijven zijn goed op de hoogte dat huisartsen minder goed op de hoogte zijn van de dynamiek binnen de ICT branche dan sommige andere branches. Daardoor is het verstandig om Cura ICT als sparring partner in te schakelen, zodat u zeker weet dat u een eerlijke prijs krijgt. Meer weten? Dan kunt u altijd met ons in contact komen voor meer informatie.

Wil je ook een efficiëntere ICT binnen de praktijk?

Neem contact op