Loading...
ICT Huisarts 2018-04-14T19:29:56+00:00

ICT Huisarts en eerstelijnszorg:

ICT Huisarts en Eerstelijnszorg:

In de zorg is de werkdruk hoog en daarom kan ICT een grote hulp zijn om een efficiëntie slag te slaan. De dagelijkse werkzaamheden van de zorgverleners moeten snel werken.

Al jaren actief in de zorg:

Er zijn veel computerzaken die u kunnen helpen met de basis installaties, en het leveren van goede computers. Vervolgens heeft u nog hulp nodig bij het inrichten van de zorg gerelateerde software en dit is waar de praktijkbehoefte heeft aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in ICT Huisartsenpraktijk.

Innoveren of terughoudend:

Veel huisartsen maken dan ook nog altijd te fout om niet mee te gaan met de ontwikkelingen op het gebied van technologie, terwijl dit alles wel zou zorgen voor een veel efficiënter proces binnen de praktijk. Werkt u al met online herhaalrecepten? Of wat dacht u van een tablet zo ingericht dat u er visites mee kan rijden.
Wij kunnen u hierbij helpen, door gebruik te maken van ICT Advies van Cura ICT kunt u heel gemakkelijk kennis opnemen over de laatste technologie op het gebied van de huisartsenpraktijk. U kunt ons vraagstukken voorleggen of samen met ons nadenken over een efficiëntere ICT binnen de praktijk.

ICT Consultancy

Heeft u diverse aanbiedingen gehad van IT bedrijven bij ICT vraagstukken, gebruik Cura ICT als sparringpartner voor een second opinion.

Veel IT-bedrijven weten maar al te goed dat artsen en huisartsen niet al te veel afweten van technologie, laat staan dat ze kennis hebben over de prijs van een dienst of hardware. Wij kunnen u hierin informeren, zo komt u niet in de verleiding voor een of andere zogenaamde korting, vaak vragen deze diensten namelijk veel meer dan dat de dienst waard is. Zo kunt u dus ook nog eens een hoop geld besparen als u gebruikt maakt van onze ICT-advisering.

ICT Maandabonnement

Heeft u interesse in een stabiel en efficiënte praktijk? Vraag dan naar ons ICT-maandabonnement. Wij informeren u graag over deze dienst

Wil je ook een efficiëntere ICT binnen de praktijk?

Neem contact op

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!