Zorgsector Website Laten Maken Emmeloord

Bent u gevestigd in Emmeloord en heeft u een praktijk binnen de Zorgsector?

Ben u voldoende vertegenwoordigd online, en maakt u vol gebruik van de digitale mogelijkheden?

Heeft uw oude website zijn diensten bewezen, en is het tijd voor vernieuwing.

Wist u dat moderne websites, een heleboel zaken binnen de zorgsector efficiënter kunnen maken. Denk eens aan online formulieren, consult op afstand, allemaal geregeld via uw website.

Wat u nodig heeft is website die aansluit bij uw huidige bedrijfsvoering, om zo uw patiënten beter te informeren over de door u geboden diensten.

Een taakgerichte website, doel gericht, met geïntegreerde social media, en een website die gevonden zal worden in de grote zoekmachines, maar ook met alle mogelijke functionaliteit voor de zorgsector.

Geen Online Visitekaartje

Een website tegenwoordig is veel meer dan een veredeld visitekaartje. Een moderne website kan ervoor zorgen dat u rechtstreeks met uw patiënten in contact staat, afspraken kan maken en inplannen en nog veel meer.

Niet Technisch, Geen Probleem

Al bent u zelf geen techneut, of surft u het internet nauwelijks. Wat van belang is dat uw patiënten wel sociale media gebruiken en het internet surfen naar uw informatie en diensten.

Cura ICT Voor De Zorg Sector

Binnen Cura ICT richten wij ons enkel en alleen op één doelgroep, zakelijke klanten, en gespecialiseerd in de zorgsector. Wij kennen de wensen en verlangens van uw sector van haver tot gort en kunnen daarom zeer doelbewust ageren op uw wensen en verlangens. Tevens bieden wij u alle technische online mogelijkheden om uw praktijk te laten presteren online. Laten we de mogelijkheden bespreken.

Website Laten Maken

De techniek stevent vooruit, en uw oude website wordt ouder en langzamer, en heeft niet meer alle functionaliteit die heden ten dage mogelijk is. Het investeren in een nieuwe Zorg-website hoeft geen grote ingreep te zijn zolang u het aan de professional overlaat. Deze kan u perfect aangeven wat mogelijk is binnen de huidige technieken en het door u beschikbaar gestelde budget. Vraag vandaag een offerte aan.

Website Emmeloord

Het is nu mogelijk om met een van onze specialisten in Emmeloord een afspraak te maken en al uw vragen beantwoord te krijgen. Uw ideeën vertaalt naar instructies voor het website-ontwerpteam.

Wij zijn gespecialiseerd in website ontwerpdiensten voor de Zorgsector en andere medische diensten. Uw ideeën zijn bij ons in goede handen en kunnen zo ontworpen worden naar een website die haarfijn aansluit op uw huidige bedrijfsidentiteit. Uw logo, en huisstijl blijven gehandhaafd.

Een goede Zorg-website kan ook uw algehele dienstverlening verhogen, en uw praktijk naar meer klantgerichtheid sturen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Website Zorgsector Emmeloord

Specifiek voor deze sector hebben wij voor artsen, behandelaars, fysiotherapeuten en andere verzorgers speciale online producten en applicaties ontwikkeld, die wij binnen uw nieuwe website beschikbaar kunnen maken. Deze geïntegreerde zorgproducten bestaan onder andere uit TeleConsult.

Teleconsult

Teleconsult is een software applicatie die de mogelijkheid biedt om het consult op afstand plaats te laten vinden, en daarmee kostbare telefoontijd te besparen, door direct beeld en geluid met de patiënt te kunnen delen.

Of wat te denken van onze gedigitaliseerde lijsten, die een patiënt via de website kan aanlopen, en die u tijd en papier rompslomp zullen besparen. Zo hebben we de herhaalmedicatie, klachtenformulier, en een digitale inschrijving voor nieuwe patiënten volledig geïntegreerd voor bedrijven die bij ons hun zorg website laten maken.

Tijd is Geld

Ook in de zorg is dit helaas het geval. Uw website kan u ten dienst zijn bij het efficiënter maken van uw praktijk. Ook wordt het daardoor eenvoudiger om klantengegevens en contactgegevens correct op te slaan en te verwerken.

Een website laten maken in Emmeloord is nu mogelijk.

Neem vandaag contact met ons op!

Email ons vandaag met uw vragen en verwachtingen – maarten@curaict.nl

Of

Bel ons voor een vrijblijvende offerte.