werkplekbeheer

Met onze monitoring software kunnen wij het netwerk en uw werkstations en servers monitoren. Wij houden voor u updates, computers, beveiligingsupdate en bedreigingen van buitenaf in de gaten. Deze werkzaamheden worden allemaal vormgegeven in een rapportage, welke u als klant van ons ontvangt. 

Beheren en periodiek supporten

Voor het beheer van uw bedrijf en het supporten van uw werkplekken en organisatie verwachten wij 30min per werkplek nodig te hebben per maand. Sommige updates en grote wijzigingen zijn niet raadzaam om op afstand te doen. Hier komen wij periodiek voor langs.

Proactief beheer:

Voorkomen is beter dan genezen Doordat wij actief uw automatisering en ICT gezond houden is de kans op storingen en problemen met een kans van 90% gedaald. Wij vangen bedreigen af voordat deze op de bedrijfscomputers terecht komen.

Antivirus:

Wij kunnen uw veiligheid en stabiliteit niet garanderen zonder de beste virusscanners van de markt. Daarom leveren wij altijd Virusbescherming in combinatie met werkplekbeheer. De virusscanners zitten bij de prijs inbegrepen. Bent u geïnteresseerd in het werkplekbeheer van Cura ICT? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!