Werkplekbeheer

“Cybercrime komt jaarlijks vaker voor in Nederland dan fietsendiefstal”

Wij houden uw bedrijf of praktijk, medewerkers en uw data veilig met 24/7 monitoring en patching

Gaat er iets mis dan krijgen wij een SMS van de krachtige AI

Met onze monitoring software kunnen wij het netwerk en uw werkstations en servers monitoren. Wij houden voor u updates, computers, beveiligingsupdate en bedreigingen van buitenaf in de gaten. Deze werkzaamheden worden allemaal vormgegeven in een rapportage, welke u als klant van ons ontvangt. 

Beheren en periodiek supporten

Voor het beheer van uw bedrijf en het supporten van uw werkplekken en organisatie verwachten wij 30min per werkplek nodig te hebben per maand. Sommige updates en grote wijzigingen zijn niet raadzaam om op afstand te doen. Hier komen wij periodiek voor langs.

Proactief beheer:

Voorkomen is beter dan genezen Doordat wij actief uw automatisering en ICT gezond houden is de kans op storingen en problemen met een kans van 90% gedaald. Wij vangen bedreigen af voordat deze op de bedrijfscomputers terecht komen.

Antivirus

Wij kunnen uw veiligheid en stabiliteit niet garanderen zonder de beste virusscanners van de markt. Daarom leveren wij altijd Virusbescherming in combinatie met werkplekbeheer. De virusscanners zitten bij de prijs inbegrepen.

Wat kost Werkplekbeheer

Omdat Werkplekbeheer afhankelijk is van het aantal werkplekken, de soort apparatuur en de intensiteit van het gebruik, hanteren wij voor Werkplekbeheer geen standaardtarieven. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw Werkplekbeheer efficiënt in te richten. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Maak een afspraak voor 24/7 monitoring

Bent u geïnteresseerd in het werkplekbeheer van Cura ICT? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking!

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.