Website voor de praktijk

“Een goede website is inmiddels een verlengstuk van de huisarts, informeren en adviezen kunnen de zorgbehoefte van de patient veranderen.”

Wij bouwen website's die innovatief zijn en met vlag en wimpel door de praktijk accreditatie komen

Praktijk website laten maken

Wilt u graag een praktijk website voor de huisartsenpraktijk of Fysiotherapie praktijk laten maken? Op deze pagina kunt u alle voordelen lezen van een praktijk website door Cura ICT. Mocht u al overtuigd zijn van ons, vraag dan gelijk een offerte aan zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen gaan.

Wat zijn de voordelen?
Voor een praktijk is een kwalitatieve en duidelijke website onmisbaar. Het is het visitekaartje waar uw patiënten aan zullen denken als ze het over uw praktijk hebben. En dat heeft niet alleen te maken met het uiterlijk.

Met een goede praktijk website kunt u ervoor zorgen dat patiënten direct weten waar uw praktijk te vinden is. Tevens optimaliseren wij de website voor diverse zoekmachines, zodat de website goed vindbaar is. Andere voordelen zijn;

  • Er wordt minder naar de praktijk gebeld doordat meer informatie online beschikbaar is
  • Herhaalrecepten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week online worden aangevraagd
  • De praktijk is beter vindbaar
  • Patiënten kunnen vanaf hun mobiele telefoon bij deze informatie terecht
  • Handige functionaliteiten zoals een foto consult
  • Thuisarts Module

Standaard website's zoals praktijkinfo of yardsite of custom made

Tegenwoordig bestaat ook de optie om zelf een website te maken. De kans is echter zeer groot dat het eindresultaat een onbruikbare website is. Indien u op zoek bent naar een website met diverse handige plug-ins, zoals een herhaalreceptentool, en ook nog eens voldoet aan de laatste veiligheidseisen kunt u bij Cura ICT terecht.

Wij zorgen ervoor dat uw website naar behoren werkt. Mocht u op welk moment dan ook een vraag over uw website hebben, dan kunt u bij ons altijd terecht voor een professioneel antwoord. Specialisten aan het werk. Dat is waar Cura ICT voor staat.

Veiligheid voor goede encryptie met een SSL certificaat

Al onze websites zijn voorzien van een SSL certificaat. Dat betekent dat uw website aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Hierdoor bent u er zeker van dat uw patiënten een veilige ervaring krijgen wanneer ze uw praktijk website bezoeken.

Patientportalen zoals mijngezondheid.net of Pharmeon

Een perfecte integratie van uw HIS en uw website. Uw patiënt kan gebruik maken van herhaalrecepten, online afspraken, lab-uitslagen en online medicatiepaspoorten. Bij ons wordt mijngezondheid.net geïmplementeerd  in de stijl van de praktijk. 

Wat kunt u van uw praktijk website verwachten

Bij Cura ICT kunt u rekenen op een praktijk website die functioneert zoals u mag verwachten. Snelle laadtijden, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en voorzien van de laatste updates. Tevens kunt u eenvoudig nieuwe berichten toevoegen, pagina’s aanpassen en in contact komen met uw patiënten. Zelfs is het mogelijk om patiënten online herhaalmedicaties te laten aanvragen.

Het beheer van uw praktijkwebsite

Doordat wij onze websites op basis van het WordPress CMS systeem ontwikkelen kunt u rekenen op een CMS systeem dat voorzien is van de beste functies. Ook kunt u ervoor kiezen om ons het beheer uit te laten voeren.

Vindbaarheid Google

Een mooie website is pas belangrijk als deze ook goed gevonden wordt door u patiënten, een website die goed vindbaar moet zijn binnen Google moet voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen worden meegenomen tijdens het maken van uw praktijk website, dit zodat Google eerder uw website in de zoekresultaten op zal nemen dan wanneer deze richtlijnen niet gehanteerd worden. Mocht u meer willen weten over een toppositie in Google?

Voorbeelden van praktijken die u voorgingen

Op onze portfolio kunt u een aantal van onze klanten ga naar portfolio om de websites te bekijken.

Maak een afspraak

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor een patiënt vriendelijke website voor uw praktijk

Bekijk de ervaringen van andere Huisartsenpraktijken

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.