Wat klanten van Cura ICT vinden

Onderstaand zijn een aantal reviews te lezen van onze klanten. Cura ICT ondersteunt deze klanten met diensten als ICT voor de Huisartsenpraktijk, Webdesign voor de praktijk, consultancy en Ehealth oplossingen zoals MGn. 

5/5
Top service concreet eerlijk en snel prima afspraken gemaakt denkt mee en is accuraat zegt wat hij doet en denkt mee . Kan het van harte aanbevelen.
Huisarts Ottengraf
5/5
Als huisartsenpraktijk waren wij op zoek naar een verfrissend nieuw digitaal jasje en zijn we met met Maarten van CuraICT in zee gegaan. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Laagdrempelig en prettig in het overleg denkt mee en bijzonder snel in aanpassingen. Hartelijk dank voor je hulp!
Huisarts Krukerink
5/5
Maarten van CuraICT heeft mij onwijs goed geholpen vanaf de start van mijn bedrijf. Hij is laagdrempelig in contact, geeft goed advies en werkt erg snel. Als ik een probleem heb, wordt het altijd zeer snel opgelost!
Huisarts Verhaaren
5/5
Ik maak inmiddels ruim een jaar gebruik van de service van CuraICT. Tot nu toe zeer tevreden. Prettig in communicatie, zeer klantvriendelijk. Bekwaam in ICT, zowel online als offline.
Huisarts Bongers
5/5
Deskundige en klantvriendelijke werkwijze. Leeft zich goed in de organisatie in en komt met goede voorstellen!
Stichting ALAS Rescueteam
Voorzitter Marian
5/5
Bij het starten en onderhouden van een onderneming is een goed werkende website ondenkbaar geworden. Ik heb Maarten leren kennen als een zeer betrouwbare webdeveloper en designer die veel kennis heeft binnen de ICT. Het verzorgen en bouwen van de website is zeer professioneel waarbij rekening gehouden word met alle wensen van de klant. Naast het ontwerpen is het onderhouden van de website net zo belangrijk. Het up-to-date houden van alle informatie en het meedenken in het bedrijfsprofiel voor een goede marketing is een fijne bijkomstigheid. Alle informatie word met zorgvuldigheid en de juiste veiligheid gewaarborgd op een speciale server wat een geruststellend idee is. Als eigenaresse van een beautysalon ben ik zeer tevreden met CURA ICT om de website op een goede manier uit te besteden zodat ikzelf meer rust heb en meer kan betekenen in mijn vakgebied.
Ingrid
Eigenaar schoonheidssalon
5/5
Huisartsenpraktijk van Dongen

Deze reviews zijn afkomstig van Google en recensies via email, onze reviews nalezen op Google ga dan naar onze Google reviews page