Waarom Cura ICT

“Wij kunnen op één ding uitblinken en dat is service”

Persoonlijk en betrokken, samen met de artsen en medewerkers ict aan laten sluiten op uw bedrijfsprocessen

‘Regelmatig bezoek ik de klant voor een kopje koffie, een praatje en kunnen er direct vragen gesteld worden, zo wordt ik voor het personeel een vast gezicht binnen de praktijk, wat het ‘vragen’ makkelijk en laagdrempelig maakt.’

Dit is de service die er echt toe doet voor klanten.
ICT binnen een bedrijf is veel meer dan een computer updaten of een printer vervangen, er komen steeds meer vraagstukken bij de eigenaren te liggen waar geen tijd voor is!

Cura-ICT neemt dit graag (gedeeltelijk) uit handen. Met een ICT abonnement zijn de ICT kosten laag en transparant, uw bedrijfs/praktijk ICT is in control en uw kosten zijn voorspelbaar. Door preventief onderhoud aan uw systemen zorgen wij voor zo min mogelijk storingen. Ook behoud ik graag het contact met de praktijk medewerkers, zodat zij mij weten te vinden wanneer er problemen zijn. 

 

Service & klantbeleving dat is wat er toe doet!

Geen extra kosten voor telefonische hulp, u betaalt één vast bedrag per maand zonder extra bijkomende kosten!

Geen behoefte aan een abonnement, u kunt ook klant worden voor ad-hoc vragen. Wel adviseren wij altijd onze slimme monitoring tool voor optimale veiligheid. 

Maak een afspraak

Meer weten? Wacht niet langer en neem vandaag nog contact op

Gevestigd in het Mac3park

Wilt u langskomen dan is dit mogelijk wij zitten gevestigd aan de Gildenweg 2 in Emmeloord nabij de A6. 

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor ZORG & MKB

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Ook het MKB kan bij Cura ICT terecht voor ICT diensten. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.