Bellen over het internet met VOIP Telefonie

“Wij zorgen voor stabiele telefonie zodat uw bedrijf altijd bereikbaar is

VOIP Telefonie voor het MKB en de Zorg

Als u zoekt op Google op de zoekterm VOIP telefonie, dan ziet u een overschot aan VOIP telefonie aanbieders. Er zijn veel dure termen voor telefonie zoals VOIP telefonie, Hosted VOIP of Cloud telefonie maar het is simpelweg bellen over het internet. Laten wij nou net expertise hebben in dat stuk!

De essentie van telefonie in het bedrijf dat is bellen en gebeld worden!

Wij begrijpen dat u als ondernemer telefonie totaal niet spannend vindt, maar dat wel essentieel is voor uw bedrijf. Daarom leveren wij gewoon simpele telefonie zonder allemaal extra dure functionaliteiten.
Met elke functionaliteit die op een platform gemaakt wordt leveren we in op de betrouwbaarheid.

“Hoe vaak horen we automonteurs niet mopperen, prachtig al die opties op die nieuwe auto’s maar het kan ook allemaal kapot”

Wat wij beloven

 • Een betrouwbaar en stabiel platform zonder op smuk
 • Speciaal voor de Zorg een super eenvoudige fax module
 • Een bandje waar we kraakheldere berichten op kunt inspreken
 • De keuze uit een vervelend of een opzwepend muziekje
 • Thuiswerken via een stukje software alsof u in het bedrijf zit
 • Wachtrij management
 • Herhaalreceptenlijn
 • Een betrouwbare (bel)internet verbinding
 • Klik en bel
 • Mogelijkheid tot meeluisteren gesprekken voor stagiaires en inwerken
 • Opname van gesprekken
 • Gunstige maand tarieven door het simpele platform


De telefoontoestellen

Waar de meeste ondernemers wel om geven is de kwaliteit en uitstraling van producten.
Wij bieden een van de mooiste toestellen aan die op het moment te krijgen zijn.
Het platform waar wij mee werken is geschikt voor Yealink toestellen waardoor u toch kunt genieten van een mooi telefoontoestel op uw bureau.

Heeft u nog ISDN telefonie en denkt u aan een overstap naar VOIP telefonie? Neem dan contact met ons op zodat wij u een simpele en transparante offerte kunnen toesturen met één maandbedrag.

Bekijk onze video

Deze video bevat audio

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

Overman

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.