Premium wifi in de praktijk

“Steeds meer disciplines in de werken in de praktijk. Laat uw externe dietiste, logopedist of verloskundige veilig werken op een premium Wifi netwerk”

Met een ICT abonnement heeft u geen extra kosten of na facturatie

Voorzie uw patienten en externe van een betrouwbaar veilig netwerk

Met de komst van alle mobiele devices en het flexwerken kunnen bedrijven kunnen niet meer zonder een betrouwbaar Wifi-netwerk.
In de praktijk lijkt het Wifi ook nog regelmatig een zwakke schakel, geen goede dekking en instabiel en regelmatig ook niet veilig. Regelmatig zijn er bezoekers op bedrijven die even de Wificode willen en zo met een sleutel opgeslagen op hun computer weggaan van uw bedrijf.

Patienten Wifi

De aanleg van een gasten Wifi is geen luxe optie meer maar essentieel.
Geef bezoekers een code van een Wifi netwerk die ontsloten is van het bedrijfsnetwerk met onze Premium Wifi oplossing.

Maak een afspraak

Maak een afspraak zodat wij de mogelijkheden voor een premium Wifi netwerk kunnen onderzoeken en bespreken met u. 

Bekijk de ervaringen van andere Huisartsenpraktijken

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.