Praktijk website voor de zorg

“Een goede praktijk website is een handige tool, de praktijk kan de website inzetten om te informeren en adviseren en zo de zorgbehoefte van de patient veranderen.”

Praktijk website laten maken door Cura ICT

Een van de belangrijkste instrumenten om uw patiënten te informeren is uw praktijk website.
Wij van Cura ICT begrijpen dit maar al te goed, en zijn al jaren bezig met het creëren en beheren van websites voor de huisartsenpraktijken.

Wat kunt u verwachten

Bij Cura ICT kunt u rekenen op een praktijk website die functioneert zoals u mag verwachten. Snelle laadtijden, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en voorzien van de laatste updates. Ook kunt u eenvoudig nieuwe berichten toevoegen, pagina’s aanpassen en in contact komen met uw patiënten. Zelfs is het mogelijk om patiënten online herhaalmedicaties te laten aanvragen.

Bedacht door huisartsen, wij hebben het niet allemaal zelf bedacht

Met een drietal huisartsen optimaliseren we de praktijk websites steeds meer, met als doel het creëren van een patiëntvriendelijke en praktijk vriendelijke website. De huisartsen delen hun visie/mening over waar en welke informatie erbij zou moeten komen en welke functionaliteiten er prettig zouden zijn voor de praktijk.

Functionaliteiten praktijk websites

  • Herhaalmedicatie aanvragen via de praktijk website
  • Suggestie/compliment/klachten formulier via de website
  • Inschrijven via de praktijk website
  • Foto consult – Laat de patiënt u gemakkelijk via de website een foto versturen
  • Controles doorgeven via de website zoals Hoofdpijndagboek, Glucose metingen en Bloeddrukmetingen.

Kwaliteitskeuring laaggeletterdheid en praktijk accreditatie

Onze praktijk websites zijn al door diverse huisartsenpraktijk keuringen heen gekomen.
Deze feedback hebben wij de laatste jaren constant verwerkt waardoor onze websites altijd met vlag en wimpel door diverse audits heen komen.

Wij leveren uw praktijk website startklaar af

Als u in Google de zoekopdracht intypt “ Praktijk website of website huisartsenpraktijk “ dan zult u behoorlijk wat aanbieders vinden met allerlei diverse prijsstellingen. Bij veel aanbieders zult u zelf aan de slag moeten, bij ons hoeft u maar een aantal dingen te doen.

Dingen die wij van u nodig hebben:

  • Uw teksten aanleveren die van toepassing zijn op uw praktijk
  • Een uurtje tijd vrij maken, om een training op afstand te krijgen om uw website volledig te kunnen beheren en aan te passen.
  • Indien wenselijk foto’s aanleveren

Wij leveren uw praktijk website startklaar af!

Naadloze overgangen naar PATIENTPORTALEN ZOALS MIJNGEZONDHEID.NET OF PHARMEON

Een perfecte integratie van uw HIS en uw website. Uw patiënt kan gebruik maken van herhaalrecepten, online afspraken, lab-uitslagen en online medicatiepaspoorten.
Wilt u gebruik gaan maken van een patiënt omgeving van uw HIS-leverancier. Wij kunnen integreren of een naadloze overgang vanuit uw website maken. Dit kunnen wij bijvoorbeeld doen met MGN (mijngezondheid.net) en Pharmeon.

De kosten van een nieuwe praktijk website

Wij leveren een website volgens een maandelijks model op basis van een standaard ontwerp. Zo blijft uw website altijd werken en is hij altijd up to date!

Wel kunt u uw praktijk website helemaal eigen laten maken door een aantal uren maatwerk af te nemen.

Het maandelijkse bedrag voor een praktijk website is 35 euro per maand excl BTW, en wilt u een stukje maatwerk dan betaalt u 70euro exclusief BTW per uur.

Uiteraard zullen wij in onze offerte dit aan u specificeren.

Voorbeelden van uw collega's

Bekijk op onze pagina portfolio een aantal voorbeelden van collega’s die u al voor zijn gegaan. Kijk rustig rond en laat u inspireren! Heeft u vragen naam gerust contact met ons op.

 

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.