Cura ICT
Molenrak 25
8303MA Emmeloord
Email: maarten@curaict.nl
Tel: 0629534139
KVK 71011080


ICT Professional Zorg | Expertise in ICT Huisarts | Webdesign | ICT Zorg

praktijk website2018-12-09T01:39:54+00:00

Praktijk website laten maken

Wilt u graag een praktijk website voor de huisartsenpraktijk of Fysiotherapie praktijk laten maken? Op deze pagina kunt u alle voordelen lezen van een praktijk website door Cura ICT. Mocht u al overtuigd zijn van ons kunnen vraag dan gelijk een offerte aan zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen gaan.

Offerte aanvragen


Onze klanten

Huisartsenpraktijk Crop


Bekijk website

Huisartsenpraktijk de Groot


Bekijk website

Huisartsenpraktijk Verhaaren


Bekijk websiteWat zijn de voordelen?

Voor een praktijk is een kwalitatieve en duidelijke website onmisbaar. Het is het visitekaartje waar uw patiënten aan zullen denken als ze het over uw praktijk hebben. En dat heeft niet alleen te maken met het uiterlijk.

Met een goede praktijk website kunt u ervoor zorgen dat patiënten direct weten waar uw praktijk te vinden is. Tevens optimaliseren wij de website voor diverse zoekmachines, zodat de website goed vindbaar is. Andere voordelen zijn;

  • Er wordt minder naar de praktijk gebeld doordat meer informatie online beschikbaar is
  • Herhaalrecepten kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week online worden aangevraagd
  • De praktijk is beter vindbaar
  • Patiënten kunnen vanaf hun mobiele telefoon bij deze informatie terecht
  • Handige functionaliteiten zoals een foto consult
  • Thuisarts Module

Website as a service!

Voor een bedrag vanaf 55 euro in de maand kunt u gebruik maken van het website abonnement. Geen hoge eenmalige kosten maar altijd een website die er fris uitziet met de nieuwste technologieën en update’s.

Een praktijk website maken of laten maken?

Tegenwoordig bestaat ook de optie om zelf een website te maken. De kans is echter zeer groot dat het eindresultaat een onbruikbare website is. Indien u op zoek bent naar een website met diverse handige plug-ins, zoals een herhaalreceptentool, en ook nog eens voldoet aan de laatste veiligheidseisen kunt u bij Cura ICT terecht.

Wij zorgen ervoor dat uw website naar behoren werkt. Mocht u op welk moment dan ook een vraag over uw website hebben, dan kunt u bij ons altijd terecht voor een professioneel antwoord. Specialisten aan het werk. Dat is waar Cura ICT voor staat.

SSL Certificaat

Al onze websites zijn voorzien van een SSL certificaat. Dat betekent dat uw website aan de laatste veiligheidseisen voldoet. Hierdoor bent u er zeker van dat uw patiënten een veilige ervaring krijgen wanneer ze uw praktijk website bezoeken.

Mijngezondheid.net

Een perfecte integratie van uw HIS en uw website. Uw patient kan gebruik maken van herhaalrecepten, online afspraken, labuitslagen en online medicatiepaspoorten. Bij ons wordt mijngezondheid.net geintergreerd in de stijl van de praktijk. Bekijk voorbeeld 

Wat kunt u van uw praktijk website verwachten

Bij Cura ICT kunt u rekenen op een praktijk website die functioneert zoals u mag verwachten. Snelle laadtijden, geoptimaliseerd voor mobiele apparaten en voorzien van de laatste updates. Tevens kunt u eenvoudig nieuwe berichten toevoegen, pagina’s aanpassen en in contact komen met uw patiënten. Zelfs is het mogelijk om patiënten online herhaalmedicaties te laten aanvragen.

Het beheer van uw praktijkwebsite

Doordat wij onze websites op basis van het WordPress CMS systeem ontwikkelen kunt u rekenen op een CMS systeem dat voorzien is van de beste functies. Ook kunt u ervoor kiezen om ons het beheer uit te laten voeren.

Vindbaarheid Google 

Een mooie website is pas belangrijk als deze ook goed gevonden wordt door u patiënten, een website die goed vindbaar moet zijn binnen Google moet voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen worden meegenomen tijdens het maken van uw praktijk website, dit zodat Google eerder uw website in de zoekresultaten op zal nemen dan wanneer deze richtlijnen niet gehanteerd worden. Mocht u meer willen weten over een toppositie in Google?