Overal werken
in de Cloud

Aan de slag met de hybride Cloud van Cura ICT

Met deze dienst koopt u productiviteit, gemak, flexibiliteit, back-up van uw data en veiligheid.

Gemakkelijk aan de slag op elke werkplek met al u bestanden altijd beschikbaar in de Cloud gekoppeld aan uw eigen account beveiligd met tweetraps authenticatie.

U krijgt een persoonlijk dataschijf welke versleuteld opgeslagen staat in de Cloud en gebackuped wordt naar Nederlandse datacenters.

Microsoft 365 hybride cloud Cura ICT

Deze zakelijke oplossing geeft eindeloze mogelijkheden voor uw organisatie. Het product is van Microsoft met een Cura ICT laag eroverheen. Vanuit ons management systeem hebben wij het volledige beheer zodat wij uw bedrijf kunnen bedienen zoals u altijd van ons gewend bent.

Gedeelde algemene mailboxen/bestanden kunnen ingezien worden op basis van rol en rechten die Cura ICT nauwlettend voor u in de gaten houd.

Gaat een medewerker uit of in dienst dan kunnen wij gemakkelijk de gebruikers voor zien van alle machtigingen en een eigen account. Dit beheer zit allemaal inclusief in dit abonnement verwerkt.

Tarieven

Met onze Cloud oplossing heeft een jaarlijks contract deze is per licentie en niet per gebruiker. Gaat er een medewerker uit dienst en komt er een nieuwe, dan zetten wij de licentie gewoon over.

Onze hybride cloud oplossing is al mogelijk v.a 8 euro per gebruiker per maand

Uw organisatie en uw mail overzetten naar het Cloud platform neemt nog additionele kosten met zich mee. Deze kosten kunnen wij u vertellen na ons intake gesprek.

De voordelen

Met Cura ICT beheer services houden wij uw accounts veilig, up to date en gebackupped via ons management portaal. 

  • Maximale flexibiliteit
  • AVG Proof
  • Twee trap authenticatie (Gebruikersnaam/wachtwoord+ telefoon)
  • Maximale beschikbaarheid
  • Cloud backup op Nederlandse datacenters
  • Veilig mailen implementatie is optioneel
  • NTA 7516 Compliant

 

Interesse? Of dit binnen uw bedrijf of huisartsenpraktijk, Fysiotherapiepraktijk mogelijk is neem contact dan contact met ons op. 

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

Huisarts_Verhaaren-35uw8zdz6h0ncwe6ioe800

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.