Loading...
Over Cura ICT 2018-04-10T23:24:03+00:00

WAAROM CURA ICT?

Ervaring in de zorg en in de ICT zorgt ervoor dat uw automatisering aansluit op de wensen van de arts.

ICT Huisarts, Praktijk websites maken, ICT Consultancy daarom Cura ICT:

Wie is Maarten Westerduin:

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een verpleeghuis en binnen de verslavingszorg, heb ik de keuze gemaakt om het roer compleet om te gooien. Samen met mijn een vriend had ik een bedrijfje opgestart gericht op het bouwen van websites genaamd Grafisch Zonder Grenzen. Tijdens ons avontuur hebben we een hoop geleerd, echter bleken de inkomsten niet genoeg te zijn voor ons samen.

Vervolgens ben ik in loondienst gegaan bij MediPC, hier kon ik mijn zorg en IT ervaring combineren binnen de huisartsenpraktijk. Bijna 7 jaar was ik het vaste gezicht binnen de huisartsenpraktijken in Zuid-Holland en heb ik mijn kennis alleen maar verder kunnen vergroten. Tijdens deze periode heb ik de huisartsenpraktijk echt leren kennen en ik was het aanspreekpunt voor vele huisartsen en assistentes geworden.

Naast mijn werkzaamheden in de ICT was ik in het weekend actief als Chauffeur bij Smash Huisartsenpost.
Door deze werkzaamheden bleef ik betrokken met alle zorgprocessen in de eerstelijnszorg. Toen er vraag bij Smash ontstond naar een ICTer binnen de organisatie ben ik overgestapt naar Smash huisartsenpost.

Bij Smash heb ik de rol van applicatiebeheerder, met deze rol is het doel processen zo makkelijk mogelijk aan te laten sluiten op wensen van de zorgverleners en huisartsen. Buiten het beheer en het inrichten van applicaties zoals het HIS zijn er ook ambities zoals interne overdracht mogelijkheden tussen ziekenhuizen en post.

ICT Huisarts:

De automatisering binnen een Huisartsenpraktijk moet altijd en overal werken. Met het huidige zorgstelsel is het van belang dat de Huisartsen zo efficiënt mogelijk zorg moeten kunnen bieden aan hun patiënten. Daarom moet de IT werken voor de Huisarts. Ik kan de praktijk adviseren hoe u IT kunt voor u kunt laten werken. Heeft u al een systeembeheerder en lopen processen niet lekker binnen de praktijk dan kan ik deze partijen gericht aansturen zodat processen efficiënter gaan lopen.

Binnen veel huisartsenpraktijken zijn er nog grote winsten te behalen op IT gebied. Een voorbeeld is Office 365 Cloud. Al uw medewerkers in de Cloud met email, documenten en een cloudopslag, in combinatie met uw Medicom token geeft u toegang tot een unieke flexplek. Of wat dacht u van een slim ingerichte tablet voor de visites?

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!