Over Cura ICT 2018-10-03T18:47:03+00:00

CURA ICT?

Wie is Maarten Westerduin:

Na een aantal jaren gewerkt te hebben in een verpleeghuis en binnen de verslavingszorg, heb ik de keuze gemaakt om het roer compleet om te gooien. Samen met mijn een vriend had ik een bedrijfje opgestart gericht op het bouwen van websites genaamd Grafisch Zonder Grenzen. Tijdens ons avontuur hebben we een hoop geleerd, echter bleken de inkomsten niet genoeg te zijn voor ons samen.

Vervolgens ben ik in loondienst gegaan bij MediPC, hier kon ik mijn zorg en IT ervaring combineren binnen de huisartsenpraktijk. Bijna 7 jaar was ik het vaste gezicht binnen de huisartsenpraktijken in Zuid-Holland en heb ik mijn kennis alleen maar verder kunnen vergroten. Tijdens deze periode heb ik de huisartsenpraktijk echt leren kennen en ik was het aanspreekpunt voor vele huisartsen en assistentes geworden.

Naast mijn werkzaamheden in de ICT was ik in het weekend actief als Chauffeur bij Smash Huisartsenpost.
Door deze werkzaamheden bleef ik betrokken met alle zorgprocessen in de eerstelijnszorg. Na mijn vertrek bij MediPC ben ik op een gegeven moment van Full time Chauffeur naar Applicatiebeheerder bij Smash gegaan.