MKB Website Laten Maken Emmeloord

Bent u een MKB’er in Emmeloord?

Is uw bedrijf al online vindbaar?

Bent u tevreden met uw huidige website, of is het tijd voor wat vernieuwing?

Hetgeen u nodig heeft is een treffende aantrekkelijke website. Een moderne website om uw klanten, potentiële klanten en leveranciers beter te informeren over de door u geboden mogelijkheden, producten, diensten en aanbiedingen.

Een pakkende website, doel gericht, met geïntegreerde sociale media, en een website die gevonden zal worden in de grote zoekmachines.

 

Responsieve Website

Tevens dient uw website klaar te zijn om bekeken te worden op allerlei soorten apparaten, Pc’s laptops, tablets en natuurlijk elk merk telefoon. Dit noemen we responsief websiteontwerp, daar de website moet reageren op elk type scherm.

 

Geen Online Visitekaartje

Een website tegenwoordig is veel meer dan een veredeld visitekaartje. Een moderne website kan ervoor zorgen dat u “traffic” genereert. Verkeer naar uw bedrijfspand of winkelvloer, of u kunt zelfs zaken direct via het internet afhandelen en verkopen.

 

Niet Technisch, Geen Probleem

Al bent u zelf geen techneut, of surft u het internet nauwelijks. Wat van belang is dat uw klanten wel Sociale Media gebruiken en het internet surfen naar bedrijfsinformatie, producten en diensten. Uw informatie, en uw producten en diensten.

 

Cura ICT Voor Het MKB

Binnen Cura ICT richten wij ons enkel en alleen op één doelgroep, en dat is het MKB. Wij kennen de wensen en verlangens van de MKB’er van haver tot gort, en kunnen daarom zeer doelbewust ageren op uw wensen en verlangens. Tevens bieden wij u alle technische online mogelijkheden om uw bedrijf te laten presteren online.

Website Laten Maken

Zoals u af en toe de etalage verandert, of de posters aan de muur, of het reclame of promotiemateriaal in de zaak, zo moet ook de website op zijn tijd eens een verandering ondergaan.

De techniek stevent vooruit en uw oude website wordt ouder en langzamer, en heeft niet meer alle functionaliteit die heden ten dage mogelijk is. Het investeren in een nieuwe MKB-website hoeft geen grote ingreep te zijn zolang u het aan de professional overlaat. Deze kan u perfect aangeven wat mogelijk is binnen de huidige technieken en het door u beschikbaar gestelde budget. Vraag vandaag een offerte aan.

 

MKB Website Emmeloord

Het is nu mogelijk om met een specialist in Emmeloord te spreken die al uw vragen kan beantwoorden, en die uw ideeën vertaalt naar instructies voor het website-ontwerpteam.

Wij zijn gespecialiseerd in website ontwerpdiensten voor het MKB. Uw ideeën zijn bij ons in goede handen en kunnen zo ontworpen worden naar een website die haarfijn aansluit op uw huidige bedrijfsidentiteit. Uw logo, en huisstijl blijven gehandhaafd, zodat dit nauwgezet aansluit bij uw reeds bestaande marketingcampagnes en Sociale Media.

Een goede MKB-website kan ook uw algehele dienstverlening verhogen, en uw bedrijf naar meer klantgerichtheid sturen. Vraag naar onze mogelijkheden.

Eerste Lijns Zorg Bij Calamiteiten

Wij zijn uw online aanspreekpunt voor al uw digitale vragen. Een uiteraard staan wij klaar mocht er onverhoopt iets met uw website aan de hand zijn. Wij zijn uw eerste lijns digitale zorgpartner.

Tijd is Geld

Binnen het MKB is tijd geld. Laat ons al uw digitale zorgen uit handen nemen, zodat u tijd vrij krijgt om U op uw kerntaken te concentreren. Verder kan uw website u ten dienst zijn bij het efficiënter maken van uw onderneming. Ook wordt het daardoor eenvoudiger om klantengegevens en contactgegevens correct op te slaan en te verwerken.

Een website laten maken in Emmeloord is nu mogelijk.

Neem vandaag contact met ons op!

Email ons vandaag met uw vragen en verwachtingen – maarten@curaict.nl

Of

Bel ons voor een vrijblijvende offerte.