MKB ICT

Cura ICT is gespecialiseerd in MKB ICT. Wij zijn de jouw ICT partner die een persoonlijke en betrokken aanpak heeft. Door adequaat ICT Beheer zorgen wij dat uw automatisering aansluit bij uw bedrijf en uw processen. 

Cura ICT - Uw partner die betrokken is en samen met uw bedrijf een optimale automatisering opzet.
Persoonlijk en betrokken MKB ICT

Wij gebruiken onze jarenlange ervaring niet alleen om jouw bedrijf goed draaiende te houden, wij weten precies wat er nodig is om uw digitale infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Hierdoor zijn wij uw MKB ICT expert op ieder vlak.

Zit uw bedrijf te denken aan de implementatie van een professioneel schalend ICT netwerk, heeft het problemen met zijn huidige netwerk, of heeft het een expert nodig om alles goed draaiende te houden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden voor jouw situatie, en kunnen we je een scherpe offerte maken met heel veel extra voordelen.

Wij passen industrie leidende programma’s toe om snel en effectief te kunnen werken. Zo gebruiken wij software om proactief te monitoren en om zelfs op afstand problemen op te kunnen lossen, en regelen wij beveiliging onder andere samen met Sentinal One of Bitdefender ‘s werelds krachtigste beveiligingssoftware.

Systeembeheer voor MKB en groter

Bedrijven komen in allerlei verschillende groottes en vormen. Hierdoor verschilt de vraag om systeembeheer enorm. Een kleine bakker zal hele andere wensen hebben op het gebied van systeembeheer dan een grote aannemer bijvoorbeeld.

Het is dan ook essentieel dat je hier rekening mee houdt wanneer je systeembeheer wilt uitbesteden.

Bij Cura ICT weten wij dit als geen ander, en is daarom één van de speerpunten waar wij ons op richten. Bij systeembeheer staan communicatie en resultaten voorop. Want niet alleen vinden wij dat jouw systeem feilloos moet werken, ook willen we dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt, waar je rekening mee moet houden, en hoe we de efficiëntie kunnen verbeteren.

Wij monitoren jouw digitale systeem nauwlettend, dus wanneer er foutmeldingen optreden kunnen wij vaak direct er mee bezig. Dankzij de snelle reactietijd en jarenlange ervaring in Zorg ICT & MKB ICT zorgt Cura ICT ervoor dat jouw ICT zaken altijd soepel lopen. Voor jezelf, jouw medewerkers en jouw klanten en bezoekers.

Systeemonderhoud op maat

Naast systeembeheer bieden wij ook systeemonderhoud op maat. Heeft jouw bedrijf een bestaand ICT netwerk dat nodig onderhoud nodig heeft en wel toe is aan een update met de nieuwste en beste software, dan helpen wij je graag verder. Wij zien vaak dat bedrijven hun ICT op maat hebben laten maken, maar dat dit door groei van het bedrijf of een verandering van omstandigheden niet meer optimaal werkt. Wij kunnen hier bijspringen door te kijken wat jullie nu nodig gaan hebben, en rekening te houden met de veranderingen die in de loop van de tijd kunnen gaan spelen. We gaan hiervoor eerst goed met jou in gesprek om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is, en lopen je vervolgens op een duidelijke manier door onze plannen. Op die manier kunnen we de beste en passendste oplossing voor jou vinden.

Voor elk budget een passende oplossing

Wij denken met de klant mee en denken niet alleen in dure enterprise oplossingen. Wij leveren voor elk budget een passende oplossing. Dus ook voor de startende bedrijven schroom niet ons te contacten geen bedrijf is ons te klein. 

MKB ICT: Gespecialiseerde hulp, ook buiten kantooruren

Wat Cura ICT onderscheid binnen de MKB ICT van zijn concurrentie is niet alleen de expertise en ervaring die we in huis hebben. We gaan namelijk graag net wat verder, en zorgen er voor dat alles altijd werkt. Om dit te kunnen bewerkstelligen, bieden wij onze gespecialiseerde hulp ook buiten kantooruren aan.

ICT werkt namelijk 24/7, wij vinden het dan ook raar dat systeembeheer en systeemonderhoud dit normaliter niet doet. Als een digitaal probleem net buiten kantooruren optreed, moet het gelijk verholpen kunnen worden, niet pas de volgende werkdag. Daarom staan wij bij Cura ICT altijd voor jou klaar, ook als de kantooruren voorbij zijn. 

Dus zoekt u een partner voor die gespecialiseerd is in MKB ICT? Kom snel in contact met ons door het onderstaande formulier in te vullen. 

Neem contact met ons op