Managed IT & Hardware

MANAGED IT & HARDWARE

Wij zijn dé ICT-partner voor de eerstelijnszorg. Cura ICT ondersteunt huisartsenpraktijken, paramedici en zorgorganisaties met diensten als ICT-beheer, applicatiebeheer en advies.

Waarom Cura ICT

Wij kennen de zorg door en door en begrijpen dat de ICT binnen de zorg niet alleen bestaat uit een office pakket en Windows.

Wij hebben kennis van praktisch alle zorginformatiesystemen die er op de markt zijn. Wij werken veel met software en leveranciers als Pharmapartners, Promedico, Topicus, E-Zorg, Welch Allyn, Carefusion, Zorgmail en Vecozo.

Wij houden niet alleen uw computers stabiel en veilig, maar gaan ook inhoudelijk aan de slag met uw ICT/Applicaties. Wij kunnen voor u ingewikkelde ICT-vraagstukken oppakken rondom praktijk/organisatie en zo uw bedrijf digitaal steeds veiliger maken.

Eén aanspreekpunt voor uw ICT
Cura ICT zorgt er als partner voor dat uw ICT-zaken vlot geregeld zijn. Wat wij beloven zijn slimme ICT-oplossingen, persoonlijk advies en eersteklas support!

Cura ICT zorgt voor uw infrastructuur en uw functionele kant waardoor uw totale ICT-omgeving stabiel blijft werken. Doordat wij uw bedrijf en uw applicaties goed begrijpen kunnen wij voor u als SPOC (single point of contact) optreden.

Ook uw functionele ICT-zaken als aanvulling op uw huidige leverancier!
Wij hebben een begeleidende rol als ICT-leverancier. Binnen de zorg-ICT zijn er regelmatig functionele zaken die naast het beheer ook aangepakt moeten worden. Wij begeleiden onze klanten niet alleen met hun ICT-beheer maar ook met functionele zaken. Wij managen uw applicaties en helpen bij een in/uit dienst (ICT-)beleid, informatiebeleid en een bedrijfsmiddeleninventarisatie.

Ons zorggebied
Door onze slimme oplossingen en betrouwbare inrichtingen zijn wij in staat klanten door heel het land te bedienen. Onze klanten zitten verspreid van Delft tot Friesland. Wij maken gebruik van slimme software waarmee wij preventief kunnen ingrijpen om storingen te voorkomen en realtime mee te kijken met de praktijk.

Cura ICT

Onze diensten

ICT voor een vast maandbedrag

Contact opnemen

  • Telefoonnummer 085-7602809
  • Email info@curaict.nl

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 18:00
  • Dinsdag 08:00 - 18:00
  • Woensdag 08:00 - 18:00
  • Donderdag 08:00 - 18:00
  • Vrijdag 08:00 - 18:00