Kosten ICT

Wat doen wij

Cura ICT is specialist op het gebied van Werkplekbeheer. Met onze software kijken wij op afstand naar de diverse onderdelen van jouw apparatuur, zoals CPU, geheugengebruik, de status van de harddrive en eventuele softwareproblemen. Op deze manier kunnen wij ingrijpen voordat zich problemen voordoen.

Met het uitbesteden van jouw werkplekbeheer aan Cura ICT ben je verzekerd van een uitstekende support. Met onze remote support beheren wij jouw werkplekken en lossen we, indien nodig, problemen op afstand op. Wanneer dit niet meer mogelijk is, bijvoorbeeld doordat jouw internetverbinding niet meer werkt, zijn wij snel ter plaatse om de problemen te verhelpen.

Wat kost Werkplekbeheer

Omdat Werkplekbeheer afhankelijk is van het aantal werkplekken, de soort apparatuur en de intensiteit van het gebruik, hanteren wij voor Werkplekbeheer geen standaardtarieven. Tijdens een afspraak stellen wij vast wat er nodig is om jouw Werkplekbeheer efficiënt in te richten. Direct daarna stellen wij een offerte en planning op.

Meer informatie of afspraak over Werkplekbeheer

Heb je nog vragen over Werkplekbeheer, neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij geven je graag het allerbeste advies.