ICT

Cura ICT & Systeembeheer

  Cura ICT staat niet alleen bekend om zijn moderne en geoptimaliseerde webdesign. Bij Cura ICT kan men namelijk ook terecht voor algemene ICT zaken en systeembeheer. Hierbij maakt het niet uit of u een éénmanszaak hebt, of een groot bedrijf bent met tientallen tot honderden medewerkers. Heeft uw bedrijf ICT problemen of vraagstukken waar het hulp bij nodig heeft, of bent u benieuwd hoe u uw huidige systemen kan vernieuwen en geld kunt besparen op de digitale workflow van uw bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact op met Cura ICT, wij kijken graag samen met u naar de beste oplossing voor uw bedrijf.  

Office 365 en werken in de Cloud

  Eén van de meest gebruikte woorden in de ICT branche van de afgelopen jaren is zonder twijfel de ‘Cloud’. En alhoewel het woord te pas en te onpas wordt gebruikt, is hier een goede reden voor. Voor veel bedrijven is werken in de Cloud werkelijk een revolutie. Voorheen moesten kleine en middelgrote bedrijven een speciale server hebben binnen het bedrijf om de ICT zaken te kunnen regelen. Hier werden alle documenten, bestanden en gegeven opgeslagen. Door de komst van de Cloud zoals het geval is met bijvoorbeeld Office 365, is het voor heel veel bedrijven mogelijk om zonder server te werken, of in ieder geval een groot deel van hun activiteiten te verplaatsen naar de Cloud, een super beveiligde online service die de kosten voor een bedrijf erg kunnen drukken. Echter kan het implementeren van zo’n dergelijk systeem in je huidige ICT structuur erg lastig zijn. ‘Welke zaken kunnen we wel en niet via de Cloud regelen?’, ‘Kunnen we onze oude bestanden of ons huidige systeem blijven gebruiken in de Cloud?’, en andere vragen krijgen wij vaak te horen bij Cura ICT. Daarom bieden wij van Cura ICT hulp om jouw bedrijf helemaal futureproof te maken. Dit kunnen wij doen met een totaalaanpak, van de beginfases in de vorm van advies en uitleg, tot de complete implementatie van uw nieuwe systeem.  

Systeembeheer op maat

  Ieder bedrijf is anders, dat geldt al helemaal voor het ICT systeem dat erachter hangt. Immers werkt de backend van een logistiek bedrijf erg anders dan dat van een bakker. Toch is het voor iedereen essentieel dat ICT zaken zonder problemen werken. Om dit te bereiken heb je bekwame en ervaren systeembeheer nodig. Cura ICT biedt dan ook systeembeheer op maat. Wij kijken zorgvuldig naar uw huidige ICT infrastructuur. We zorgen er voor dat alles optimaal blijft werken en waar nodig of gewenst is zullen we aanpassingen maken.  

Hulp op afstand

  Eén van de meest voorkomende algemene klachten over ICT en computers, is dat ze altijd op het verkeerde moment lastig doen. Een winkel die tijdens de drukte uren niet meer in het ICT systeem in kan loggen, of een kantoor dat vlak voor een grote deadline niet meer bij zijn bestanden kan. Wat het probleem ook is, het zorgt voor een stressvolle situatie waar niemand op zit te wachten. Cura ICT helpt ook u dan ook zelfs tijdens de meest stressvolle momenten. Heeft u problemen, vragen of andere zaken met uw website, ICT, Cloud of andere digitale zaken? Dan bieden wij zelfs hulp op afstand. We lopen u graag door de juiste stappen om uw probleem op, of loggen extern in om de oorzaak te vinden dankzij ons systeembeheer.  

Security Plan

  Goede ICT voor een bedrijf vraagt om meer dan alleen een werkend systeem. Het systeem moet natuurlijk ook goed beveiligd zijn tegen kwaadwillenden. Buitenlandse hackers, informatie verzamelaars, oud-medewerkers die uit zijn op wraak, de lijst is eindeloos. Cura ICT is dan ook één van de vooraanstaandste bedrijven op het gebied van Security (beveiliging) van uw ICT systemen. Wij kunnen uw systeem aanpassen en/of uitbreiden om er voor te zorgen dat kwaadwillenden buiten uw systeem blijven en dat uw gegevens en die van uw klanten veilig blijven.  

En nog veel meer!

  Dit zijn een paar van de grootste activiteiten waar wij bij Cura ICT ons dagelijks mee bezig houden, maar het omvat natuurlijk lang niet alles. Heeft u of uw bedrijf specifieke wensen op het gebied van systeembeheer of algemene ICT? Dan kunt u ons altijd persoonlijk bereiken via de mail of telefoon.  Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden, en vinden of maken dan ook graag de gepaste oplossing voor uw bedrijf!