ICT MKB

Voor elk bedrijf andere oplossingen op maat

ICT MKB

Wij zijn de ICT Beheerder voor het MKB. Geen klant is ons te klein en wij vinden het een uitdaging, om elke keer de automatisering aan te laten sluiten bij de wensen van onze klant.

Wij gebruiken onze jarenlange ervaring niet alleen om jouw bedrijf goed draaiende te houden, wij weten precies wat er nodig is om uw digitale infrastructuur te optimaliseren en te verbeteren. Hierdoor zijn wij uw ICT expert op ieder vlak.

Zit uw bedrijf te denken aan de implementatie van een professioneel schalend ICT netwerk, heeft het problemen met zijn huidige netwerk, of heeft het een expert nodig om alles goed draaiende te houden? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Samen zullen we kijken naar de mogelijkheden voor jouw situatie, en kunnen we je een scherpe offerte maken met heel veel extra voordelen.

Wij passen industrie leideinde programma’s toe om snel en effectief te kunnen werken. Zo gebruiken wij software om proactief te monitoren en om zelfs op afstand problemen op te kunnen lossen, en regelen wij beveiliging onder andere samen met de meest krachtigste beveiligingssoftware.

 

Systeembeheer voor MKB 

Bedrijven komen in allerlei verschillende groottes en vormen. Hierdoor verschilt de vraag om systeembeheer enorm. Een kleine bakker zal hele andere wensen hebben op het gebied van systeembeheer dan een grote aannemer bijvoorbeeld.

Het is dan ook essentieel dat je hier rekening mee houdt wanneer je systeembeheer wilt uitbesteden.

Bij Cura ICT weten wij dit als geen ander, en is daarom één van de speerpunten waar wij ons op richten. Bij systeembeheer staan communicatie en resultaten voorop. Want niet alleen vinden wij dat jouw systeem feilloos moet werken, ook willen we dat je goed op de hoogte bent van wat er speelt, waar je rekening mee moet houden, en hoe we de efficiëntie kunnen verbeteren.

Wij monitoren jouw digitale systeem nauwlettend, dus wanneer er foutmeldingen optreden kunnen wij vaak direct er mee bezig. Dankzij de snelle reactietijd en jarenlange ervaring in de ICT zorgt Cura ICT ervoor dat jouw ICT zaken altijd soepel lopen. Voor jezelf, jouw medewerkers en jouw klanten en bezoekers.

 

Systeemonderhoud op maat

Naast systeembeheer bieden wij ook systeemonderhoud op maat. Heeft jouw bedrijf een bestaand ICT netwerk dat nodig onderhoud nodig heeft en wel toe is aan een update met de nieuwste en beste software, dan helpen wij je graag verder. Wij zien vaak dat bedrijven hun ICT op maat hebben laten maken, maar dat dit door groei van het bedrijf of een verandering van omstandigheden niet meer optimaal werkt. Wij kunnen hier bijspringen door te kijken wat jullie nu nodig gaan hebben, en rekening te houden met de veranderingen die in de loop van de tijd kunnen gaan spelen. We gaan hiervoor eerst goed met jou in gesprek om een goed beeld te krijgen wat er precies nodig is, en lopen je vervolgens op een duidelijke manier door onze plannen. Op die manier kunnen we de beste en passendste oplossing voor jou vinden.

Gespecialiseerde hulp, ook buiten kantooruren

Wat Cura ICT onderscheid van zijn concurrentie is niet alleen de expertise en ervaring die we in huis hebben. We gaan namelijk graag net wat verder, en zorgen er voor dat alles altijd werkt. Om dit te kunnen bewerkstelligen, bieden wij onze gespecialiseerde hulp ook buiten kantooruren aan.

ICT werkt namelijk 24/7, wij vinden het dan ook raar dat systeembeheer en systeemonderhoud dit normaliter niet doet. Als een digitaal probleem net buiten kantooruren optreed, moet het gelijk verholpen kunnen worden, niet pas de volgende werkdag. Daarom staan wij bij Cura ICT altijd voor jou klaar, ook als de kantooruren voorbij zijn.

Cura ICT werkt met de beste programma’s in de industrie

Wij nemen onze eigen IT beveiliging erg serieus, en dit willen we ook graag voor jou doen. Wij werken dan ook met de beste programma’s die de industrie te bieden heeft. Dit passen wij dan ook graag toe op jullie computers en netwerken.

Dit proces zal bestaan uit een analyse om te bepalen welke punten verbeterd kunnen worden binnen jullie systeem, en wat het beste bij jullie past vanuit een veiligheids- en gebruiksperspectief.

Denk hierbij aan zaken als:

  • Antivirus scanners
  • Firewalls
  • Ransomware
  • bescherming
  • Windows optimalisatie om virussen te voorkomen

Bescherm uw computers tegen virussen en ransomware

Jammer genoeg is de afgelopen jaren het gebruik van virussen en voornamelijk ransomware fors toegenomen. Vaak kunnen hackers via slinkse manieren dit soort kwaadaardige software naar jouw computer sturen.

Het gemiddelde virus zal data van het netwerk stelen, of zoveel mogelijk data proberen te vernietigen. Echter zien we een enorme stijging aan ransomware, een type virus waar het gehele systeem wordt gegeizeld in ruil voor een som aan bitcoins. Niet alleen is dit vaak een groot bedrag, het netwerk is meestal meerdere dagen compleet uit de lucht, en het virus is erg lastig te verwijderen.

Hier komt de ransomware bescherming van Cura ICT bij kijken. Onze software herkent ransomware en andere virussen, en zorgt er voor dat ze zich niet kunnen nestelen in het systeem. Want bij netwerk beveiliging en IT beveiliging is een proactieve aanpak essentieel.

Backups met Slimme software

Maak een constante backup van uw NAS of Server zodat bij dataverlies u binnen korte tijd weer online bent. 

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor ZORG & MKB

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Ook het MKB kan bij Cura ICT terecht voor ICT diensten. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.