ICT Heerenveen

ICT bedrijf Heerenveen

Uw bent hoogstwaarschijnlijk op deze pagina gekomen, nadat u gezocht heeft op ICT Heerenveen, ICT Bedrijf Heerenveen of ICT beheer Heerenveen in een zoekmachine.
Zoekt u ondersteuning van een klein ICT bedrijf waar u een persoonlijke en laagdrempelige dienstverlening van verwacht! Dan bent u aan het goede adres.

Cura ICT & ICT in Heerenveen

Ons kantoor is gevestigd in Wolvega met een gunstige ligging in het centrum, daarom kunnen wij snel bij u op locatie zijn in Heerenveen bij een grote ICT storing.

Geen ICT leverancier maar een ICT Partner

Wij zijn een  ICT-bedrijf in Wolvega die zich probeert te  onderscheiden door slimme ICT-oplossingen, stabiel systeembeheer en de beste klantervaring.

Naast het “gewone” automatiseren gaan wij samen met uw medewerkers aan de slag om ICT processen te verbeteren en efficiënter aan de slag te gaan met ICT. Wij kunnen echt meedenken met uw bedrijfsprocessen en zijn een goede sparringpartner voor uw bedrijf.

Heeft u een ICT storing? Bel ons en wij regelen het!  

U kunt ook gebruik maken van onze diensten zonder abonnementen. Dus heeft u een storing en zoekt u ICT ondersteuning neem dan gelijk contact met ons op. Ons tarief is 70euro exclusief BTW per uur zonder een voorrijtarief als uw bedrijf in Heerenveen of omstreken zit.

Meer grip op uw ICT kosten en verstoringen

ICT binnen het MKB leidt tot steeds hogere kosten, maar we vertrouwen ook steeds meer op de ICT omgevingen. Met een vast maandelijks bedrag houdt u uw IT en kosten beter onder controle. Voor een vast maandelijks bedrag per werkplek onderhouden wij uw IT-omgeving en ondersteunen uw medewerkers via onze supportdesk. Er is geen vast contract vereist, slechts 12 euro per maand.

Deze video bevat audio

Een aanspreekpunt

Met ons complete dienstenpakket zoals VOIP Telefonie, ICT Beheer, Wifi, zakelijk glasvezel internet en webdesign kunt u voor al uw benodigdheden bij ons terecht.

Geen wurgcontracten!

Wij geloven in een samenwerking op basis van vertrouwen en daar horen wurgcontracten niet bij!

Kennismaken? Wij komen graag naar Heerenveen!

U kunt ons bereiken via de website, telefoon of email. Uiteraard kunt u ook gewoon even langskomen bij ons op kantoor in Wolvega voor een vrijblijvende kennismaking.
Hopelijk tot snel!

Bevindt u zich niet in Heerenveen?

Kijk op een van de volgende pagina’s als uw bedrijf ergens anders gevestigd is.

ICT EmmeloordICT Wolvega | Home 

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. we gaan dan met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen? dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past.

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is, en uw business wil leren kennen.

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u op zoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service! We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.