ICT-consultancy

ICT Consultancy

ICT-consultancy voor huisartsenpost en -praktijk

Bent u van plan een groot ICT-traject uit te zetten en kunt u wel wat onafhankelijk advies gebruiken? Denk dan eens aan de consultancy van Cura ICT!

Bent u een huisartsenpraktijk, huisartsenpost of een andere gezondheidsinstelling en heeft u behoefte aan ICT-advies? De consultancy-dienst van Cura ICT kan u onafhankelijk advies geven zodat u als organisatie de juiste lijnen kunt uitzetten.

Wij zijn gespecialiseerd in consultancy in automatisering, HIS/HAPIS, koppelingen tussen diverse systemen en samenwerking tussen huisartsenpost, ziekenhuis, MKA en VVT. Daarnaast verzorgen we telefonie-oplossingen en -implementaties, verhuizingen, inrichtingen van nieuwe locaties en netwerkoplossingen.

eHealth
Wilt u uw leveranciers laten werken met open standaarden voor gemakkelijke overdrachten en eHealth, dan kunnen wij voor u de lijnen uitzetten of dit soort trajecten van a tot z voor u regelen.

Applicaties en systeembeheer
Bij veel organisaties is het moeilijk om grip te houden op de ICT. Mensen gaan in en uit dienst en worden nooit afgemeld. Of er zitten veel nieuwe functies in uw systemen die nooit geüpdatet of geïmplementeerd zijn waardoor er een enorme efficiëntie behaald kan worden. Maak hiervoor gebruik van onze expertise.

Uurtarief
Ons uurtarief voor consultancy bedraagt € 70 (excl. btw) per uur. Buiten een straal van 60 km rekenen wij een voorrijtarief van € 55,-.