ICT-abonnement

Krijg grip op uw ICT: reduceer storingen én uw ICT-kosten!

Elke huisartsenpraktijk en organisatie heeft te maken met de stijgende kosten voor ICT. Regelmatig kampt u met een storing of gaat er een onderdeel kapot waardoor er een behoorlijke factuur achteraf komt. Met een ICT-abonnement van Cura ICT is dit probleem verleden tijd.

Met een ICT-abonnement van Cura ICT krijgt u het gevoel dat u een ICT-medewerker in dienst heeft.
Wij komen naar uw praktijk toe om uw behoefte in kaart te brengen, onderhoud te plegen en de vragen en problemen van de praktijkmedewerkers op te pakken.

Ook zullen wij een advies uitbrengen over het vervangen van hardware en hiervoor samen met de praktijkhouder een plan maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Mocht er een stuk hardware of computer vervangen moeten worden dan valt dit gewoon onder het ICT-abonnement en betaalt u dus alleen maar de eventuele aanschafkosten van het apparaat.

De insteek van het ICT-abonnement is het krijgen van grip op uw kosten door het voorkomen van nafacturatie. Daarnaast kunt u te allen tijde vragen stellen zonder hier extra geld voor te hoeven betalen. Dat betekent een efficiëntere automatisering voor uw praktijk.

Wij zorgen er uiteraard ook voor dat de computers in uw praktijk allemaal voorzien zijn van de laatste security-technieken en virusscanners. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

Hoe wordt het maandbedrag opgebouwd?

Na een korte inventarisatie en/of gesprek zullen wij u een aantal uren service per maand adviseren. Aan dit aantal uren zit een maandbedrag gekoppeld. Het grote voordeel is dat u nooit méér zal gaan betalen dan het maandbedrag en u hierdoor precies weet wat uw jaarlijkse uitgaven aan ICT zullen zijn.

Wilt u ook grip op uw ICT-kosten én een prettigere ICT-omgeving binnen de huisartsenpraktijk? Vul dan nu het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op voor een afspraak.