ICT abonnement

Met een ICT abonnement heeft u geen extra kosten of na facturatie

Met een ICT Abonnement
uw bedrijf of praktijk ICT als een geoliede machine

Elke huisartsenpraktijk en organisatie heeft te maken met de stijgende kosten voor ICT. Regelmatig kampt u met een storing of gaat er een onderdeel kapot waardoor er een behoorlijke factuur achteraf komt. Met een ICT abonnement van Cura ICT is dit probleem verleden tijd.

Met een ICT abonnement van Cura ICT krijgt u het gevoel dat u een ICT-medewerker in dienst heeft.
Wij komen naar uw bedrijf/praktijk toe om uw behoefte in kaart te brengen, onderhoud te plegen en de vragen en problemen van de praktijkmedewerkers op te pakken.

Ook zullen wij een advies uitbrengen over het vervangen van hardware en hiervoor samen met de praktijkhouder een plan maken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan. Mocht er een stuk hardware of computer vervangen moeten worden dan valt dit gewoon onder het ICT-abonnement en betaalt u dus alleen maar de eventuele aanschafkosten van het apparaat.

De insteek van het ICT-abonnement is het krijgen van grip op uw kosten door het voorkomen van na facturatie. Daarnaast kunt u te allen tijde vragen stellen zonder hier extra geld voor te hoeven betalen. Dat betekent een efficiëntere automatisering voor uw praktijk.

Wij zorgen er uiteraard ook voor dat de computers in uw praktijk allemaal voorzien zijn van de laatste security-technieken en virusscanners. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de veiligheid.

Hoe wordt het maandbedrag opgebouwd?

Na een korte inventarisatie en/of gesprek zullen wij u een aantal uren service per maand adviseren. Aan dit aantal uren zit een maandbedrag gekoppeld. Het grote voordeel is dat u nooit méér zal gaan betalen dan het maandbedrag en u hierdoor precies weet wat uw jaarlijkse uitgaven aan ICT zullen zijn.

 

Maak een afspraak

Wilt u ook grip op uw ICT-kosten én een prettigere ICT-omgeving binnen de huisartsenpraktijk? Vraag gelijk een kennismakingsgesprek aan.

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor ZORG & MKB

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Ook het MKB kan bij Cura ICT terecht voor ICT diensten. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.