Loading...
huisartsenpraktijk website laten maken 2018-04-10T12:33:10+00:00

Huisartsenpraktijk website laten maken

Wilt u graag een website voor de huisartsenpraktijk laten maken? Op deze pagina kunt u alle voordelen lezen van een praktijk website door Cura ICT. Mocht u al overtuigd zijn van ons kunnen vraag dan gelijk een offerte aan zodat wij meteen voor u aan de slag kunnen gaan.

Offerte aanvragenWat zijn de voordelen?

Een huisartsenpraktijk website is dus een ontzettend goede investering die je kunt doen voor je bedrijf of praktijk. Hier zijn verschillende redenen voor te vinden. Als eerste reden zorgt het voor meer nieuwe mensen die uw praktijk kunnen vinden. Dit komt omdat je door middel van een website heel eenvoudig kunt laten zien waar de praktijk zich bevind en beter aanwezig is in de zoekresultaten van zoekmachines. Ook zorgt een website voor een ideaal online platform, mensen hoeven zo niet meer te bellen maar kunnen online bij u terecht voor praktijk informatie. Een ander voordeel is dat je gebruik kunt maken van een online herhaalmedicatie module, patiënten kunnen gemakkelijk met hun telefoon of computer hun herhaalrecepten aanvragen op de website. Doordat alles online gebeurd bespaar je dus veel tijd en scheelt het een hoop telefonische belasting. De assistente krijgt de aanvraag in de mail en kan de aanvraag beantwoorden als het recept verwerkt is, super handig toch?

De keuze tussen een praktijk website laten maken of een zelfbouw pakket?

Wij van Cura ICT kunnen u hierbij helpen. Wij zijn namelijk gespecialiseerd op het gebied van praktijk websites. Door onze expertise weten we precies waar de klanten naar op zoek zijn en waar ze waarde aan hechten. Zo hebt u een website waar de patiënt terecht kan en waar hij waarde aan kan hechten. Waarom zou u voor ons kiezen vraagt u zich misschien af? Dit is vrij simpel uit de leggen, goedkoop is namelijk duurkoop op het gebied van websites. Je kunt op internet verschillende sites vinden die je een pakket aanbieden waarmee je alles zelf kunt maken. Dit gebeurd echter nooit helemaal goed en de website en komt meestal nooit lekker uit de verf. Door te kiezen voor een website van Cura ICT weet je zeker dat de website naar behoren werkt en dat u de gewenste uitstraling krijgt..

SSL certificaat

Het grootste voordeel is dat wij werken met SSL certificaten. De medische wereld is natuurlijk een wereld waarin je niet wilt dat de gegevens van iedereen zomaar online komen te staan. Het is dan ook belangrijk dat dit allemaal veilig is. Door een SSL certificaat krijg je net even wat meer betrouwbaarheid. Zo zijn de gegevens goed beveiligd en hoeft u zich niet zorgen te maken over een mogelijk lek.

Prijs website laten maken

Het is wel zo dat je het echt als een investering moet zien, mede door het feit dat het natuurlijk een vrij prijzige dienst is. Gelukkig betaalt deze prijs zich meer dan terug over de loop der tijd. Het is een van de beste kosten die je kunt maken voor je praktijk. Een website zal om en nabij de 1100 euro kosten, dit is toch wel iets meer dan de knutselpakketten op internet maar met een website van ons heb je veel langer plezier.

Wat kun je van uw praktijk website verwachten?

Je krijgt bij Cura ICT een prettig functioneerde website die snel laad en tevens geschikt is voor de mobiele telefoon en tablets. Gemakkelijk praktijknieuws presenteren zoals de dagen wanneer de griepvaccinaties plaatsvinden of dat er een nieuwe medewerker binnen de praktijk is.
Herhaalmedicatie: Een handig formulier waar uw patiënten gemakkelijk de herhaalmedicatie kunnen aanvragen. Deze aanvragen kunnen gemakkelijk in een mailbox komen zodat de assistente deze gemakkelijk en efficiënt kan verwerken.

Het beheer van uw praktijkwebsite:

De website is door een handig CMS systeem zelf te beheren, of u kunt er voor kiezen dat u de documenten aanlevert en dat wij het voor u op de website plaatsen.

Vindbaarheid Google:

Een mooie website is pas belangrijk als deze ook goed gevonden wordt door u patiënten, een website die goed vindbaar moet zijn binnen Google moet voldoen aan een aantal eisen. Deze eisen worden meegenomen tijdens het maken van je praktijk website, zodat Google eerder je website in de zoekresultaten op zal nemen dan wanneer deze richtlijnen niet gehanteerd worden. Mocht u graag een toppositie kijk dan bij de dienst Hoger in Google

Veiligheid WordPress VS Custom made CMS:

Mocht u meerdere website leveranciers benaderen dan zijn er partijen die u het praatje verkopen dat WordPress absoluut niet veilig is en dat u beter een custom CMS kunt afnemen. Dit is een marketingspraatje om u voor jaren aan zich te binden, in het volgende artikel kunt u meer lezen over de veiligheid en de verschillen tussen WordPress en een custom CMS. Artikel: WordPress vs Custom CMS

About Our Practice

Phasellus non ante ac dui sagittis volutpat. Curabitur a quam nisl. Nam est elit, congue et quam id, laoreet consequat erat. Aenean porta placerat efficitur. Vestibulum et dictum massa, ac finibus turpis.

Contact Info

12345 West Elm Street

Phone: 1.888.456.7890

Fax: 1.888.654.9876

Web: Buy Avada Today!