Huisarts website laten maken

Bent u een huisarts en wilt u een praktijk website laten maken?

Wij maken creatief webontwerp, zijn innovatieve ontwikkelaars die uw KPI’s binnen uw praktijk meeneemt in een succesvolle implementatie en online strategie.

Wij maken prachtige, boeiende websites, die SEO technisch en qua content goed in elkaar steekt. Wij zijn gespecialiseerd in websiteontwerp, op maat gemaakte websites voor desktop en mobiel, en zoekmachine-optimalisatie (SEO).

Wilt u een complete website van A tot Z? Curaict.nl is gevestigd in de omgeving Den Haag en voor een schappelijke prijs heeft u bij ons een website, helemaal compleet en zoekmachine vriendelijk!

Huisarts website laten maken

Op zoek naar een websiteontwikkelaar voor uw praktijk. Bij Curaict.nl krijgt u een gebruiksvriendelijke Content Management Systeem waar u zelf veranderingen op de website kunt aanpassen. Het design dient goed aan te sluiten bij uw doelgroep en dat is iets wat echt door een designer gemaakt moet worden. Ik heb ervaring met het maken van huisartsen websites door heel Nederland.

Na het design wordt het heel makkelijk om via het CMS veranderingen aan te passen. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan aanpassingen in bestaande inhoud of het toevoegen van nieuwe inhoud, zoals een nieuwe webpagina.

Factoren huisarts website laten maken

Bij het ontwikkelen van een website komen meerdere factoren bij kijken. Zo hanteren wij eerlijke prijzen en doen we niet aan uurtjes-facturen. Vooraf bespreken we een prijs en vanuit dat standpunt beginnen we met de ontwikkeling van een website. Daarnaast zorgen we voor een all-inclusief concept, waarbij we niet alleen denken aan het design, maar direct de teksten door vertalen naar zoekmachine vriendelijke teksten. Een website is een ding, maar goed gevonden behoort ook tot onze prioriteiten.

Bij de ontwikkeling houden we tevens rekening met het concept: responsive website. Veel externe partijen houden de desktop-versie en mobiele-versie gescheiden. Wij zien een website als een geheel in welk schermresolutie dan ook. Wij zullen niet twee verschillende factureren uitbrengen voor twee verschillende varianten, want bij de ontwikkeling van een website pakken we gelijk het mobiele aspect mee.

Een website laten maken door een webdeveloper brengt vele voordelen met zich mee. Vooral als die ook nog eens ervaring heeft met het ontwikkelen van huisartsen websites. Uw website kunt u ook zien als uw (online) winkel en het is voor de hand liggend, dat een fysieke winkel ook om de tijd een nieuw jasje nodig heeft.  WordPress is een van de meest gebruiksvriendelijke CMS-systeem waarmee wij snel voor u tegen lage kosten uw website kunnen ontwikkelen of kunnen aanpassen.

Verder levert Curaict.nl snelle en deskundige support. Binnen enkele uren reageren we doordeweeks op uw e-mail. We zijn van maandag t/m vrijdag telefonisch bereikbaar en in het weekend per e-mail bereikbaar. Uiteraard zijn we doordeweeks ook per e-mail bereikbaar. We bieden een compleet aanbod aan andere diensten en brengen onafhankelijke adviezen!

Kosten huisarts website laten maken

Bij de ontwikkeling van een website zijn er prijsverschillen. Zo betaalt u gemiddeld bij een bureau meer, omdat de overhead kosten en kostenstructuur binnen een extern bureau groter is dan bijvoorbeeld bij Curaict.nl. U kunt er ook voor kiezen om een maatwerk website te laten maken. Bij een ‘maatwerk’ website, een website met broncode dat geheel volgens de precieze wensen geschreven is, veelal duurder dan een website op basis van een template.

Het nadeel van een template website is dat een template veelal functies en elementen bevat, die niet nodig zijn voor de gebruiker (bijvoorbeeld plug-ins), waardoor de website over het algemeen wat langer laadt. En de paginasnelheid van een website is een serieuze ranking factor voor zoekmachine Google. Curaict.nl zorgt ervoor dat, mocht u liever gebruik willen maken van een bestaande template, uw website volledig geoptimaliseerd wordt voor de paginasnelheid. Wij halen foutieve broncodes uit de template en zorgen dat de bestaande plug-ins geoptimaliseerd worden of verwijderd.

Een goed doordachte praktijken website zorgt ervoor dat er minder naar uw praktijk wordt gebeld voor vragen, omdat cliënten makkelijker door de websitestructuur heen komen en de informatie, die zij nodig hebben, kunnen vinden. Tevens zorgt het voor een betere vindbaarheid, dus u krijgt bij u in de omgeving meer cliënten die uw praktijk online gevonden hebben. Eveneens is er een thuisarts-module beschikbaar en nog vele andere functionaliteiten.

Bent u op zoek naar een partij die uw huisarts praktijk website maakt en op de hoogte is van de wensen, die spelen binnen een praktijk?  Neem dan contact met ons op of bekijk onze portfolio.