HET NIEUWE WERKEN MET OFFICE 365

“Office 365 kan een krachtige efficiente tool in de zorg zijn door het delen en samenwerken aan diverse protocollen

Documenten bewerken, samenwerken delen en One Drive opslag

Microsoft is altijd heer en meester geweest met office producten.
Het complete bedrijfsleven maakt gebruik van Outlook, Word en Excel. Nu kunnen we nog flexibeler gaan werken met Office 365. Gemakkelijk samen met uw collega’s werken in een document en altijd uw bestanden binnen handbereik, en dat zonder tussenkomst van een dure fysieke server.

Office 365 Cloud

Microsoft heeft op meerdere locaties een aantal datacenters neer gezet waar bestanden en andere diensten van Microsoft op draaien. Met uw Office 365 account maakt u automatisch verbinding met een centrale server in een datacentrum wat in de volksmond meestal werken in de Cloud genoemd wordt.

Office 365 Cloud

U kunt overal bij uw bestanden en op diverse apparaten werken door in te loggen in de webversie. Met de premium versie kunt u ook gemakkelijk met een klik op de knop, uw applicaties installeren en koppelen aan een apparaat. Een ander groot voordeel is dat uw bestanden altijd veilig opgeslagen zijn in de Cloud.

Starten met Office 365

Microsoft rekent vaste prijzen voor het gebruik van Office 365, alleen kan complex zijn met het inregelen. Wij kunnen dit voor u doen zodat u ook productiever aan de slag kunt met uw medewerkers.

Maak een afspraak

Maak een afspraak zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en het beste Microsoft product hiervoor in kunnen zetten

Bekijk de ervaringen van andere Huisartsenpraktijken

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.