Het nieuwe werken met Office 365

Microsoft is altijd heer en meester geweest met office producten.
Het complete bedrijfsleven maakt gebruik van Outlook, Word en Excel. Nu kunnen we nog flexibeler gaan werken met Office 365. Gemakkelijk samen met uw collega’s werken in een document en altijd uw bestanden binnen handbereik, en dat zonder tussenkomst van een dure fysieke server.

Azure – Office 365 Cloud

Microsoft heeft op meerdere locaties een aantal datacenters neer gezet waar bestanden en andere diensten van Microsoft op draaien. Met uw Office 365 account maakt u automatisch verbinding met een centrale server in een datacentrum wat in de volksmond meestal werken in de Cloud genoemd wordt.

Voordelen

U kunt overal bij uw bestanden en op diverse apparaten werken door in te loggen in de webversie. Met de premium versie kunt u ook gemakkelijk met een klik op de knop, uw applicaties installeren en koppelen aan een apparaat. Een ander groot voordeel is dat uw bestanden altijd veilig opgeslagen zijn in de Cloud.

Beter samenwerken met teams

Microsoft heeft sinds kort een nieuwe functionaliteit toegevoegd aan de Office suite. We kunnen nu gebruik maken van Microsoft teams wat de productiviteit nog meer kan verbeteren. U kunt met uw collega’s snel overleggen met de chatfunctie, een kennisbank opzetten, projecten managen en samen in dezelfde bestanden werken.

Starten met Office 365
Microsoft rekent vaste prijzen voor het gebruik van Office 365, alleen kan complex zijn met het inregelen. Wij kunnen dit voor u doen zodat u ook productiever aan de slag kunt met uw medewerkers.

Dus wilt u aan de slag met Office 365 neem dan contact met ons op, zodat wij dit voor u kunnen inregelen.