Ervaringen

“Hoe onze klanten de ICT dienstverlening ervaren.”

Uitblinken kunnen we maar op 1 manier en dat is met service!

Google Reviews

Ervaringen van onze klanten

Maarten van CuraICT heeft mij onwijs goed geholpen vanaf de start van mijn bedrijf. Hij is laagdrempelig in contact, geeft goed advies en werkt erg snel. Als ik een probleem heb, wordt het altijd zeer snel opgelost!
Rob Verhaaren
Huisartsenpraktijk Verhaaren
Ik maak inmiddels ruim een jaar gebruik van de service van CuraICT. Tot nu toe zeer tevreden. Prettig in communicatie, zeer klantvriendelijk. Bekwaam in ICT, zowel online als offline.
Wouter Bongers
Huisartsenpraktijk Bongers
Als klein startend bedrijfje wilden wij een intern netwerk hebben. Hiervoor zijn we bij Cura ICT uitgekomen en zijn super blij dat we dat we met hen in zee zijn gegaan. Alles draait perfect, goede adviezen en het systeem wordt super onderhouden. Zeer professioneel en zeer zeker aan te raden!
De Scheveninger
Klantvriendelijk, zeer deskundig, laagdrempelig, denkt met je mee in geschikte oplossingen, werkt snel en houdt zich aan zijn afspraken. Ik kan hem van harte aanbevelen.
C. Overman
Huisartsenpraktijk Overman
Als huisartsenpraktijk waren wij op zoek naar een verfrissend nieuw digitaal jasje en zijn we met met Maarten van CuraICT in zee gegaan. Wij kunnen hem van harte aanbevelen. Laagdrempelig en prettig in het overleg denkt mee en bijzonder snel in aanpassingen. Hartelijk dank voor je hulp!
Marco Krukerink
Huisartsenpraktijk Krukerink & de Wolde
Maarten denkt veel mee, heeft goede verfrissende ideeën, geeft goed advies en is altijd goed bereikbaar. Een zeer prettige samenwerking een aanbeveling dus!
Maurice Kempenaar
MKMaatwerk

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.