ICT voor de Eerstelijns zorg in Emmeloord

“Wij helpen al tientallen huisartsenpraktijken, posten en ziekenhuizen met hun ICT of slimme oplossingen en implementaties ”

Zoekt u een ICT dienstverlener met expertise in de zorg?

Bent u een huisarts of een paramedicus en zoekt u een ICT bedrijf in de buurt van Emmeloord?
Kijk dan even rond op onze website want het zou zo maar eens kunnen dat wij de perfecte match voor u zijn. Wij zitten in Emmeloord en zijn gespecialiseerd in ICT voor de huisartsenpraktijk en de overige eerstelijnszorg.

Cura ICT Emmeloord

In Emmeloord is Cura ICT nog geen bekende partij, dit is omdat wij sinds twee jaar hier in Emmeloord woonachtig zijn. In de randstad en omstreken is Cura ICT wel de steun en toeverlaat van huisartsenpraktijken, Fysiotherapeuten en ziekenhuizen.

Cura ICT focust zich voornamelijk op de zorg, met als groot voordeel dat wij alle expertise hebben om huisartsen, zorgverleners en zorg organisaties goed te ondersteunen en te adviseren.
Wij kennen de zorg en uw zorgprogramma’s.

Wij hebben niet alleen expertise in het automatiseren maar ook van uw medische programma’s.
Een aantal van de programma’s waar wij ervaring in hebben zijn Medicom, Hapicom en MGN.

Samenwerking met grote leveranciers

Wij zijn een kleine partij die samen werken met een grote automatiseerder die goed is in het automatiseren. Wij vullen de dienstverlening aan met onze expertise om de klantbeleving perfect te maken. U kunt ons gerust vragen een Griepvaccinatie extractie te maken of uw Vecozo systeem certificaat te verlengen.

Waarom geen kantoor in Emmeloord?

Wij zijn een partij die betrokken wil blijven bij de klanten, daarom zijn wij bijna altijd op locatie bij de klant. Hoe gemakkelijk is het voor u als praktijkhouder , om nog even na het spreekuur af te spreken bij u op de praktijk.
Nog een groter voordeel is dat wij ons uurtarief lager kunnen houden door deze werkwijze.

Waarom zou u voor Cura ICT kiezen?

Natuurlijk is er geen bedrijf dat adverteert met slechte service. Toch willen wij een aantal punten benoemen waarom Cura ICT een streepje voor heeft.

 • Wij zitten in Emmeloord
 • Wij werken samen met andere bedrijven om veel slagkracht te hebben en continuïteit te waarborgen.
 • Door onze samenwerking hebben we veel expertise net zoals in de zorg als u een specialist inschakelt en u samen met het ziekenhuis een patiënt behandeld.
 • Lager uurtarief 70euro door ontbreken van overhead kosten
 • Specialist in de zorg dus niet alleen voor uw Windows updates, maar ook voor het optimaliseren van ICT Zorg processen.
 • Wij weten wat er speelt en kennen de markt als geen ander
 • 10 jaar ervaring in ICT zorg
 • Zorgachtergrond VIG/Verslavingszorg en Mobiel Assistent
 • Geen voorrijdkosten in Emmeloord en omstreken
 • Wij sturen u niet van het kastje naar de muur, wij pakken de regie over het probleem en melden de oplossing als het opgelost is. Weten we het niet? Dan regelen wij de verwijzing!
 • Het all-in ICT abonnement
 • Kennis van websites, automatisering, HIS en medische apparatuur/programma’s

Hopelijk bent u nieuwsgierig geworden naar dat kleine ICT bedrijf in Emmeloord

Neem contact met ons op en dan plannen we een afspraak in voor een verhelderend ICT gesprek.

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor ZORG & MKB

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Ook het MKB kan bij Cura ICT terecht voor ICT diensten. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.