ICT Emmeloord

ICT in Emmeloord en omstreken

Heeft u een bedrijf in Emmeloord of omstreken en kunt u wel wat ICT ondersteuning gebruiken? Dan is Cura ICT misschien wel de geschikte partij voor u.

Geen ICT Leverancier maar uw ICT Partner

Wij zijn een klein ICT bedrijf in Emmeloord die zich wil onderscheiden door het leveren van slimme ICT oplossingen, stabiel beheer en een optimale klantbeleving.
Samen met u en uw medewerkers gaan wij aan de slag om jullie wensen, processen en ICT te verbeteren of u te voorzien van advies.
Onze kracht zit in het meedenken met onze klanten en hun bedrijfsprocessen, hierbij is een persoonlijke aanpak en laagdrempelig contact essentieel. Dit is wat u van ons kunt verwachten!

ICT partner in Emmeloord

Het is voor het persoonlijk contact extra makkelijk als uw ICT leverancier in de buurt zit .
Wij zitten gevestigd in Emmeloord en zijn daarom zo bij u op locatie wel zo handig.

ICT Storingen? Wij regelen het!

Misschien zit u op het moment wel met een ICT probleem en zou u graag hulp willen hebben bij het oplossen hiervan. Wij ondersteunen u ook zonder langlopende contracten voor een ad-hoc uurtarief van 70euro per uur zonder een voorrijtarief binnen Emmeloord en omstreken.  

Voorkom hoge kosten, kies voor “ICT voor een vast maandbedrag”

De ICT binnen een bedrijf geeft steeds hogere kosten maar we zijn ook steeds afhankelijker van een stabiele voorspelbare ICT omgeving.
Krijg meer grip uw ICT en uw kosten met ICT voor een vast maandbedrag. Voor een vast bedrag per maand per werkplek onderhouden wij uw ICT omgeving en ondersteunen wij u en uw medewerkers met onze supportdesk.
Dit kan al vanaf 12 euro per maand zonder vaste contracten.

Deze video bevat audio

Geen vaste contract periodes

Bij ons hoeft u geen langdurige contracten af te sluiten om gebruik te maken van onze diensten.
Wij houden u liever tevreden dan dat wij u vastleggen aan een meer jaren contract.

Compleet ICT diensten pakket

Het is prettig voor u als u één aanspreekpunt heeft voor uw complete bedrijfs-ICT.
U kunt bij ons terecht voor het ICT beheer en uw automatisering maar wij leveren ook camera systemen, VOIP telefonie, zakelijk Wifi en Internet en webdesign.

Onze branches

Wij hebben geen specifieke branche wel doen wij veel kennis op over de bedrijven waar wij al werkzaam zijn. Wij hebben een divers pallet aan klanten met o.a. huisartsenpraktijken, horeca, apotheken, bouwbedrijven, advocaatkantoren, krantredactie, drukkerijen, administratie kantoren en een zorgorganisatie.   

Kennismaken? Wat ons betreft graag!

U kunt ons bereiken via de website, telefoon of email. Uiteraard kunt u ook gewoon even langskomen bij ons op kantoor in Emmeloord voor een vrijblijvende kennismaking.
Hopelijk tot snel!

Bevindt u zich niet in Emmeloord?

Kijk op een van de volgende pagina’s als uw bedrijf ergens anders gevestigd is.

ICT Wolvega | ICT Heerenveen | Home 

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. we gaan dan met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen? dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past.

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is, en uw business wil leren kennen.

MKB ICT beheer - klant De scheveninger

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u op zoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service! We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.