ICT in Emmeloord

“Bent u opzoek naar een ICT bedrijf in de buurt, waarmee u grip krijgt op uw ICT en uw kosten.
Cura ICT is gevestigd in Emmeloord en heeft alle diensten om uw bedrijf te voorzien van een stabiel ICT omgeving”

ICT beheer voor het MKB in Emmeloord

Cura ICT is een ICT bedrijf gevestigd in Emmeloord, en is met zijn diensten gericht op het MKB en de gezondheidszorg.
Wij leveren een persoonlijke en betrokken ICT dienstverlening.
Met diensten zoals ICT voor een vast maandtarief, VOIP Telefonie, ICT beheer, Printservice, Managed Internet en Wifi en Advies op maat. Beschikken wij over het complete totaalpakket om u te voorzien vann een solide ICT omgeving.

Een andere kijk op ICT!
Veel ICT bedrijven richten zich op het beheren en stabiel houden van ICT omgevingen.
Heeft u een storing of gaat er een computer kapot dan word dit opgelost.

Wij zijn van mening dat ICT binnen het MKB veel meer is dan allen uw automatisering beheren.
Cura ICT gaat aan de slag met uw automatisering en uw zaken rondom ICT zoals het beheer van uw bedrijfsapplicaties en de bij behorende documentatie zodat wij uw enigste aanspraakpunt worden voor u en uw medewerkers. Storing bij een applicatie? Dan gaan wij met uw leverancier aan de slag.  

Samen uw ICT en bedrijfsmiddelen documenteren en werkwijze professionaliseren
De AVG wet vereist dat wij steeds meer professionaliseren, beschrijven en opvolgen.

Heeft u deze maand nog gekeken of uw medewerkers niet teveel rechten hebben in uw CRM of boekhoudpakket?
Kunt u bij een datalek uw informatiebeleid en uw update rapportages laten zien? 

Wij zijn voor het MKB uw “interne” ICT afdeling en gaan uw bedrijf helpen met het opstellen van alle benodigde documentatie zodat uw ICT elke maand weer een stukje professioneler wordt ingericht. Met onze maand abonnementen gaan wij aan de slag met uw bedrijfsapplicaties.
We begeleiden u en uw medewerkers in het efficiënter werken met producten als office 365 en Exact.

Kennismaken? Wat ons betreft graag!

Neem gemakkelijk contact op via telefoon, email of het webformulier en dan plannen we een telefonische of persoonlijk kennismakingsgesprek in.  

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

MKB ICT beheer - klant De scheveninger

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.