Branches

De branches van onze klanten

Elke ICT-omgeving binnen het MKB komt overeen met elkaar. 

We zien het overal terug komen we gebruiken mail, office, cloudoplossingen, telefonie, internet, netwerken en een betrouwbaar wifinetwerk. Dit is uw infrastructuur en die is qua omzet overal bijna hetzelfde.

Met de infrastructuur is de basis van het MKB ICT gelegd nu hebben we de functionele kant nog. Omdat de meeste MKB bedrijven geen ICT intern hebben begeleiden wij hier medewerkers ook in. Voor ons is het essentieel om uw bedrijfsprocessen en programma’s te begrijpen.

Op deze manier kunnen wij bedrijven echt service gericht bedienen en als aanspreekpunt voor uw bedrijf fungeren. Het is net alsof u uw eigen ICT afdeling intern heeft.

Zoals u hier beneden kunt zien, mogen wij al heel wat branches bedienen. Staat uw branche er nou niet tussen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op, wij nemen de kosten voor ons rekening om onszelf in te leren zodat wij de ICT partner kunnen zijn die zoekt.

De GEzondheidszorg O.A ICT voor de huisartsenpraktijk en paramedici

Wij hebben veel ervaring in de gezondheidszorg. Wij voorzien al meer dan 40 huisartsenpraktijken en diverse paramedici van een betrouwbare infrastructuur en adequaat applicatiebeheer.
Wij zijn bekend met alle medische apparatuur en de bijbehorende software zoals Welch Allyn, Carefusion en ECG Rust.

Het meest cruciale stukje software in een huisartsenpraktijk is het HIS. Wij begeleiden praktijken met het efficiënter werken in Promedico, Medicom en Microhis.
Wij hebben een nauwe samenwerking met Pharmapartners en Ezorg waardoor wij uw praktijk altijd als een zonnetje kunnen laten draaien.

Consultancy Zorg

Wij worden met regelmaat ingehuurd door huisartsenposten en coöperaties om te adviseren en ICT-projecten uit te voeren. En is er behoefte naar applicatiebeheer of verbetering van uw zorgprogramma’s zoals Topicus-HAP of Hapicom dan pakken wij deze voor uw op. 

Horeca en Catering

In de Horeca is het van belang dat u een betrouwbare en snelle ICT-omgeving heeft.
Door de vele piekmomenten kan uw ICT u niet in de steek laten. Een stabiel en veilig wifinetwerk voor uw kassasysteem en handheld pinautomaten vormen de core van uw proces.
Wij optimaliseren uw werkplekken en netwerk special volgens de horeca normen.

advocaat kantoor & digitaal onderzoek

Net zoals in de gezondheidszorg staat privacy en veiligheid op plek 1.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij ook de advocatuur ingerold, wij helpen kantoren met het opzetten van hun ICT-omgeving met privacy als hoofdpersonage.
Een aanvullende dienst die wij voor advocaten uitvoeren is bijstaan en adviseren met digitale vraagstukken omtrent cliënten. Er komen steeds meer digitale vraagstukken tijdens een zaak om de hoek kijken. Wij staan de advocaten bij in deze vraagstukken

Wij worden ingezet voor inventarisaties en security scans op devices van mogelijk gehackte cliënten.

Constructie en Bouw

Wat heeft een klein bedrijf uit de bouw nou aan een professionele ICT omgeving die mannen werken met hun handen? 
In de bouw wordt er steeds meer data opgeslagen kijk maar naar uw klantenbestand.
Wij beschermen deze bedrijven tegen digitale inbrekers en digitale gijzelingen om klantenbestanden te beschermen. 

Redactie

Wij helpen een redactie die om de week een krant uitbrengt en een online nieuws website heeft. Deze klant heeft gekozen voor IT op de groei, langzaam hebben wij de ICT uitgebreid naar steeds luxere oplossingen.
De ICT-omgeving op een redactie is veeleisend, divers en van groot belang.
Het netwerk is een mix van Windows en Apple machines waarbij iedereen ook in de cloud moet kunnen samenwerken en editen.

Drukkerijen

Net zoals redacties zijn drukkerijen creatieve beroepen waar deadlines gehaald moeten worden. Snelle en stabiele cloud-oplossingen met een centrale server zorgen ervoor dat de aangeleverde bestanden altijd bereikbaar zijn voor onze klant.

ICT abonnement uw bedrijf als e

Non Profit

Stichtingen zijn een hele andere tak van sport. Dit is IT op de groei waarbij kosten de leidraad zijn in bepaalde keuzes. Wij denken met deze organisaties mee en zetten de meest comfortabele en bereikbare oplossingen neer voor Non profit.
Wij kunnen best practises uitrollen en samen met de bestuurders processen en wensen afstemmen op deze best practises.

Prive rechercheurs en beveiliging

Daar waar prive rechercheurs onze fysieke veiligheid borgen, zorgen wij voor de digitale veiligheid. Met een schat aan informatie bewaken wij IT-informatie en worden wij ingeschakeld bij digitale vraagstukken omtrent security voor clienten.

Als voordeel krijgen wij altijd de primeur op de nieuwste gadgets en mogen wij de rechercheurs begeleiden hoe aan de slag te gaan met bijvoorbeeld een nieuwe warmte camera.

ICT abonnement uw bedrijf als e

Autobedrijven

Er zijn meestal niet heel veel werkplekken aanwezig bij de kleinere autobedrijven.
Maar de werkplekken die er zijn moeten optimaal beveiligd worden door de grote privacygevoelige data die er aanwezig is. Een autobedrijf die Apk-keuringen doet heeft bijvoorbeeld toegang tot het RDW waar een flinke schat aan informatie in staat voor kwaad willende.

Net zoals bij in horeca is een stabiel kassa systeem voorzien van back-up ook essentieel.

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

MKB ICT beheer - klant De scheveninger

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.