Optimale printing service

“Besparen op kosten en een geweldige service.
Uw printer staat in verbinding met het backoffice van Brother zodat wanneer uw toner bijna leeg is u vanzelf een nieuwe toegezonden

Goedkoper, meer service en altijd werkende printers

Cura ICT is officieel partner van Brother, daarom zijn wij gecertificeerd om u te adviseren en uw bedrijf aan te sluiten op de Brother Managed Print Service.

Besparen op print kosten, nooit meer inkt toners bestellen, en bij een defect heeft u de volgende dag kosteloos monteur op de stoep.
Met deze service koopt u alles in een keer af voor een vast printtarief. 

We gaan steeds digitaler werken maar een printer blijft essentieel binnen een bedrijf. 
Door het steeds minder printen verschuift de behoefte ook steeds meer naar centraal printen dit scheelt een hoop inkoop in print benodigdheden en beheer op verschillende modellen printers.

Een grote alleskunner waar heel het bedrijf op print bespaard ruimte en print goedkoper per afdruk.
Mocht u een printer te weinig vinden dan kunt u altijd op essentiële plekken nog een printer neerzetten die economisch gunstig print.

Wist u dat een gemiddelde printer snel al 2 cent per afdruk kost!

Dit kan veel lager met Brother Managed Print Service.

Over brother managed print service

Met Brother Managed Print Service heeft u de mogelijkheid om de controle, beveiliging en efficiency van uw volledige printerpark te verbeteren en tevens de printkosten drastisch te verlagen. U beschikt daarnaast over producten van uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

Zo werkt Brother Managed Print Service:

Met 3 simpele stappen uw printkosten verlagen en uw huidige printproces verbeteren.

  1. Cura ICT zal uw huidige printerpark en printbehoeften beoordelen en advies geven over de oplossing die het beste bij u past.
  2. Indien gewenst kan deze partner u begeleiden bij het implementeren van eventuele veranderingen of het installeren van de printers.
  3. Tot slot zal onze partner u blijven ondersteunen, zodat u altijd verzekerd bent van de beste en meest voordelige printoplossing.


Ontdek de voordelen van Purchase & Click voor uw bedrijf.

Omdat Cura ICT officieel Brother partner is mogen wij u adviseren en aansluiten op Brother MPS.
Wilt u advies hoe te kosten te besparen op uw printing neem dan contact op met ons voor een advies afspraak.

Onze werkwijze

Overstappen

Het overstappen van uw huidige IT dienstverlener kan iets zijn waar u tegenop kijkt. Daarom ontzorgen wij u zoveel mogelijk en regelen wij de overstap voor u. Gemakkelijk!

Uw IT Stabiliseren

We beginnen met de infrastructuur van uw bedrijf. Is uw omgeving goed beveiligd? Voldoet u aan de basis AVG principes? Waar staat uw data en is deze veilig? Heeft u backups en werken deze ook? Heeft u last van storingen of irritaties? De infrastructuur wordt snel in orde gemaakt.

IT Strategie

Nu beginnen we met de documentatie van uw bedrijfsmiddelen middels een inventarisatie. We gaan uw ICT omgeving beschrijven en uitwerken. Daarna gaan we samen met u een ICT plan maken waarin verwachte kosten en uw visie en ambities worden meegenomen. Na deze stap heeft u overzicht en een IT strategie.

IT Optimaliseren

Wij zullen regelmatig bij u langskomen om uw IT-omgeving te inspecteren. Met uw medewerkers aan de slag gaan om vragen op te lossen en te adviseren hoe efficienter met software om te gaan. Wij maken uw IT steeds efficienter en dit wordt steeds meer maatwerk.

Waarom uw IT beheer uitbesteden bij Cura ICT

We ondersteunen mensen

Uw medewerkers moeten storingsvrij en veilig hun werkzaamheden kunnen doen. Hebben uw medewerkers vragen of problemen dan kunnen ze laagdrempelig contact met ons opnemen.

Geen facturen achteraf

Met ons ICT abonnement kunt u alle risico’s afkopen. Hiermee heeft u onbeperkt support bij de servicedesk en op locatie. Met dit abonnement krijgt u meer grip op uw ICT en kosten. Bekijk onze tarieven pagina welke dienstverlening bij u past

Eersteklas support

Ons doel is onze klanten ontzorgen, daarom proberen wij een probleem binnen een uur opgelost te hebben. Met Cura ICT heeft u ook het gemak dat wij voor u als één contact persoon fungeren. Heeft u een probleem dan pakken wij de regie en sturen leveranciers aan waar nodig is.

We care!

Wij geloven dat je als ICT bedrijf kan uitblinken door goede service. U heeft bij Cura ICT een persoonlijke betrokken ICT partner die laagdrempelig te bereiken is en uw business wil leren kennen.

MKB ICT beheer - klant De scheveninger

Nieuwgierig of Cura ICT een match is?

Bent u opzoek naar een ICT partner die kleinschalig is en een betrokken aanpak heeft? U kunt bij Cura ICT razendsnelle support verwachten en een royale service. We leggen je graag uit wat de voordelen zijn voor jou. Dit kunnen we in 5 minuten aan de telefoon, maar we maken nog liever een afspraak onder het genot van een kop koffie. Vertrouwen is immers de basis van iedere relatie.

Vul het formulier in en we bellen je zo snel mogelijk terug.