Advies en inrichting - Voor HAP, SEH & MKA

“Binnen de Acute Zorg kunnen we ICT inzetten om tijdswinst te winnen”

Soms heeft uw organisatie een externe nodig om een project op te zetten of uw applicaties slimmer in te richten

Slimme oplossingen of projecten die niet van de grond komen.
We get the job done!

Uw ICT afdeling is overbelast of krijgt het simpelweg niet voor elkaar om wensen van de zorgverleners en artsen te vertalen naar een oplossing.
Door de zorgervaring kunnen wij die verbinding maken tussen de zorg en een passende ICT oplossing.

Aanschaf van een nieuwe applicatie voor de Zorg

Door de vele selectie trajecten die ik binnen de acute zorg heb meegemaakt kan ik gerichte vragen en eisen voor uw organisatie op papier zetten en adviseren. Heeft uw organisatie wensen en nog geen aanknopingspunt dan gaan wij voor u de boer op om de best passende applicaties voor u te vinden.

Slimmer inrichten van uw huidige applicaties

Op de huisartsenpost of MKA zie je regelmatig applicaties die al jaren hetzelfde zijn ingericht.
Deze kunnen wij voor u gericht inregelen samen met uw artsen en specialisten zodat deze weer efficiënt gebruikt kunnen worden. Voorbeelden zijn hierin zijn handiger recepten voorschrijven, digitale overdrachten naar meldkamer, apotheek en SEH.

Inrichting van uw Visite voertuigen

Een handige handzame tablet met een mobiele verbinding zodat uw arts altijd het LSP en dossier kan raadplegen. Printers eruit digitale overdrachten erin, samenwerken met uw MKA of slimme inrichtingen en medische voorraden.

Wat klanten over ons zeggen

Cura ICT en ICT voor de ZORG

Cura ICT is gespecialiseerd in ICT Huisarts, ICT voor de zorg, Medische ICT, ICT Zorg en ook ICT Huisartsenpraktijk. Wij richten ons als dienstverlener alleen op deze niche omdat er veel vraag is naar een ICT leverancier voor de Zorg. U kunt met Cura ICT een betrokken en persoonlijke systeembeheer verwachten die met de nieuwste technieken en software uw praktijk automatisering onder controle houd en heeft. Wij hebben ook verstand van diverse zorgapplicaties zoals Topicus HAP, Vital Health, Medicom, Promedico en Omnihis. Wij zoeken altijd naar de beste oplossingen voor uw ICT en uw bedrijfsprocessen binnen huisartsenpraktijk, huisartsenpost of overige zorgpraktijken en organisaties.