Cura ICT ondersteunt bij project OPEN in Friesland

Cura ICT gaat praktijken helpen om de stappen te doorlopen die nodig zijn voor het project OPEN in Friesland. In korte tijd moeten veel huisartsen hun praktijk laten opnemen in de zorgaanbiederslijst. En wij zetten onze expertise graag in om, in eerste instantie de Medicom praktijken, wat extra hulp te bieden.

We helpen dan bij het afsluiten van de overeenkomst met HINQ, die de rol van dienstverlener zorgaanbieder (DVZA) voor Medicom invult. Met deze overeenkomst zorgt HINQ ervoor dat de praktijk gevonden kan worden in de zorgaanbiederslijst, en dat er informatie uitgewisseld kan uit het huisartsensysteem naar een persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO). Een patiƫnt kan in een PGO de praktijk opzoeken in de zorgaanbiederslijst. Om vervolgens op veilige wijze online inzage te krijgen in het dossier dat de huisartspraktijk voor hem bijhoudt.

 

Het kan zijn dat Cura ICT contact met uw praktijk heeft opgenomen i.v.m. de voortgang van het project OPEN en het afsluiten van de DVZA overeenkomst met HINQ. Voor meer informatie hierover mag u altijd contact opnemen met de projectleider Geert Helder via het mailadres FrieseCoalitieOPEN@Dokterszorg.nl.

Recente berichten