Sleeswijklaan 1D

8471AT Wolvega

085-7602809

Contact opnemen

info@curaict.nl

Stuur email met uw vraag

Website als bedrijfsplan

Bij het starten van een bedrijf word er aangeraden te starten met een bedrijfsplan.
De brave ondernemer zal gretig aan de slag gaan met pen en papier om zijn missie uit te dragen en een hele strategie erop los laten hoe hij of zij denkt zijn bedrijf van de grond te krijgen.
De visie staat op papier het plan is gemaakt en de visite kaartjes zijn besteld en nu begint het lastige deel, hoe gaan we de doelgroep bepalen en bereiken die we zo hard nodig hebben, om een startend bedrijf tot een succes te maken.

Een slechte loodgieter met een goede website heeft meer bereik dan een goede loodgieter zonder website.

Dagelijks verwerkt Google zo’n 3,6 miljard zoekopdrachten, mensen typen bij een waterlekkage bijvoorbeeld loodgieter Emmeloord in waarna Google u de “beste” tien loodgieters zal presenteren op pagina 1. In  de onderstaande afbeelding kunt u zien hoeveel Google bezoekers nou daadwerkelijk de zoekterm loodgieter gebruiken. In de afbeelding kunnen we aan het tabje Volume zien dat er 9.900 mensen in de maand december in Google het zoekwoord loodgieter hebben ingetypt. Dit zijn een hoop mensen met waarschijnlijk een lekkage of een verstopping die een dienst bij een loodgieter gaan afnemen.

De kracht van het internet

Vaak wordt de kracht van het internet onderschat door veel bedrijfseigenaren onderschat, het internet is het beste medium om uw doelgroep te bereiken. Veel ondernemers beginnen met advertenties en folders waarbij de return of investment zo veel lager ligt als een goede website opzetten met zoekmachine optimalisatie.

Het neefje dat een website maakt of een zelfbouw pakketje

Meestal hebben bedrijven als doel meer klanten te bereiken en aantrekken.
Om dit doel te bereiken moeten we een website creëren die Google graag wil presenteren aan zijn bezoekers, en op dit vlak verschillen webdesigners en hobby websites.

Wij zullen tijdens het hele traject uw doel als focus houden en dit omvormen naar de wensen van Google,
waardoor er een grote kans bestaat dat u een mooie positie toebedeelt gaat krijgen van Google. Zo hebben wij al klanten die met hun website meer dan 200 gerichte bezoekers per dag aantrekken via hun website.

Strategie en werkwijze

De ontwikkeling van de website begint voor ons bij het uithoren en ondervragen van de klant.
Vertel ons eens wat doet uw bedrijf?, wat zie je als een unique selling point en welke doelgroep denk je dat jou zoekt?
Wij zullen deze dingen voor u verifiëren bij Google en voor u de juiste zoektermen en doelgroepen zoeken en deze met u overleggen zodat u misschien uw strategie kunt aanpassen.

Na dit onderzoekje kunnen we gaan starten met welke website en webdesign het beste zou passen voor uw soort bedrijf.
Tijdens de bouw van de website kunt u zich focussen op uw diensten en het uitwerken van website teksten. Deze teksten zullen door gekeurd worden en wij zullen adviseren op teksten om deze zo Google vriendelijk mogelijk te krijgen.

Zo zien we dat we voor de bouw al een hele bedrijfsstrategie aan het bedenken zijn:

  • Vaststellen doelgroep
  • Zoektermen (Welke diensten/producten wordt veel opgezocht)
  • Waar wil de klant zich op gaan focussen
  • Bereik (Hoeveel klanten kunnen we bereiken met zoektermen)
  • Lokale vindbaarheid optimaliseren
  • Diensten (Welke diensten willen we prominent naar voren laten komen)
  • Kleurstellingen bedrijf en logo

Zoals boven te zien is zijn er aspecten die wij meenemen tijdens het ontwikkelen van uw website.
Deze service bieden wij altijd inclusief bij de ontwikkeling van een website aan omdat wij graag willen bijdragen bij het succes van de klant.

Wat kost dat nou een website?

Het zal voor mij toch niet zo duur zijn ik heb een hele makkelijke website, gewoon een pagina met een foto, wel wil ik graag in Google op de eerste plek staan!

Zoals in dit stuk al naar voren kwam is er meer nodig voor een website, dan alleen een paar plaatjes een tekstje op een domein zetten.
Bij gebruikers met dit soort wensen adviseren wij toch sterk facebook of een gratis profiel als google mijn bedrijf, dit bespaart kosten en werk.

 

Kosten voor een succesvolle website

Wij bieden onze websites niet in diverse pakketten uit om uw te lokken en u vervolgens op onverwachte kosten te jagen. Ja elke website is verschillend en kan variëren wel kunnen wij u alvast een richtprijs geven.
De richtprijs voor een website zal rond de 700euro liggen, al gelang kunt u bij interesse contact met ons opnemen voor een gerichte offerte afgestemd op uw bedrijf.

Dus wilt u een succesvolle website?
Neem snel contact op voor een offerte het is de eerste stap naar meer geïnformeerde klanten.

 

 

 

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email