Sleeswijklaan 1D

8471AT Wolvega

085-7602809

Contact opnemen

info@curaict.nl

Stuur email met uw vraag

NZa verruimt mogelijkheden voor e-health

Aanbieders en verzekeraars kunnen makkelijker afspraken maken over e–health. Door digitale consulten, of telemonitoring van patiënten kunnen behandelaren vaker zorg op afstand bieden. Patiënten kunnen die zorg dan thuis krijgen en hoeven niet naar de arts of het ziekenhuis te reizen. De Nederlandse Zorgautoriteit heeft de regels voor e-health voor volgend jaar verruimd.

In de nieuwe Wegwijzer bekostiging e-health voor 2019 zetten we per zorgsector op een rij wat de mogelijkheden zijn voor e-health en hoe deze bekostigd kunnen worden. Op die manier willen we ontwikkelingen op het gebied van e–health stimuleren, zodat meer patiënten kunnen profiteren van veelbelovende innovaties. De NZa moedigt e-health aan die de zorg beter en betaalbaarder maakt voor de burger. In de Wegwijzer noemen we ook een aantal goede voorbeelden die zijn aangedragen door patiënten(organisaties), aanbieders en verzekeraars.

Lees dit bericht verder op de website van de Nederlandse zorgautoriteit

Deel deze post

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on print
Share on email